Haber Xiaomi Mi 5'in fiyatı belli oldu (Telefonun dört sürümü olacak)

Xiaomi’nin 24 Şubat’ta resmen açıklayacağı üst seviye akıllı telefon Mi 5’in donanım ve tasarım özelliklerine bağlı dört farklı sürümü tanıtılacak. Teknik özellikleri büyük oranda netlik kazanan Xaomi Mi 5’in fiyat bilgisi (Çin için geçerli) şu şekilde olacak;

>>Metal malzemenin kullanıldığı 3GB RAM ve 32GB dahili depolamaya sahip Mi 5 335$

>>Metal malzemenin kullanıldığı 4GB RAM ve 64GB dahili depolama sahip Mi 5 396$

>>2.5D kavisli cam malzemenin kullanılacağı 2K ekran, 4GB RAM, 32GB dahili depolama sahip Mi 5 426$

>>2.5D kavisli cam malzemenin kullanılacağı 2K ekran, 4GB RAM, 64GB dahili depolama sahip Mi 5 472$

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Snapdrgon 820 işlemcisinden güç alacak Mi 5’te ön bölümde home butonuna konumlandırılan ultrasonik parmak izi sensörü, çift LED flaşla desteklenen 16MP arka kamera,8MP ön kamera ve Android 5.1 tabanlı MIUI 7 arayüzü yer alacak.

kaynak:

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Özelliklerini bilemem bana bana en uygun olanı bataryası en fazla gideni diye düşünüyorum olmaz ise 2gb/16gb siyah mi4 alıcam yoluma bakıcam :)

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
2.5D cam, Mi Note'un önünde olandır. Kavisli değildir.

Kavisli olana 3D cam diyorlar. Mi Note'un arkasında olan gibi, ya da S6 Edge'in önünde olduğu gibi.

2.5D cam o kadar pahalı bir şey değil. Camın kırılgan yapısı ve parmak izlerini olduğu gibi göstermesi nedeniyle metale karşı daha az istenir olacaktır.

Şu en alttaki fotoğraf gerçekse Mi5 olamayacak kadar ucuz görünümlü. Alt ve üst tarafları bariz plastik. Ayrıca kalın olduğu belli. Olsa olsa Redmi olur bundan. Ki bir sonraki neslin Redmileri için bile kabul edilir olmayabilir. Letv 1s ve Meizu Metal o sınıftaki estetik anlayışını yukarı doğru çekti. Redmi Note 3 estetik olarak onlara kıyasla geride.

Çinlinin birisinin yaptığı bir işletme gibi duruyor bu haber.

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Hocam açma kapama tuşu yine yandaysa benim için bespara etmez telefonu başkasına verince adam tutarken bile telefon kapanıyor rezil oluyorsunuz. Bu ne biçim telefon diyor biz alıştık ama başkası bilmiyor.

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Hocam açma kapama tuşu yine yandaysa benim için bespara etmez telefonu başkasına verince adam tutarken bile telefon kapanıyor rezil oluyorsunuz. Bu ne biçim telefon diyor biz alıştık ama başkası bilmiyor.

Çoğu telefonda öyle ki hocam zaten.

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Hocam bunda tam tutma yerinde kime versem telefonu al sen konuş diye kapanıyor :)

engerex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
OnePlus One
Konular
8
3D touch benzeri teknoloji yok mu?

Üst Alt