Haber Xiaomi Mi 5'e özel bir cama sahip kasa eşlik edecek

Xiaomi’nin Mobil Dünya Kongresi’nde resmen açıklayacağı üst seviye akıllı telefon Mi 5’in tasarım detaylarına ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Daha önce tamamı metalden oluşan bir kasaya sahip olacağı bildirilen Xiaomi Mi 5’e yeni sızıntıya göre özel bir camla kaplı kasa eşlik edecek.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

GizmoChina sitesinde yer alan haberde amiral gemisi akıllı telefonda kullanılacak cam arka yüzeyin görüntüleri yayınladı. Mobil dünyasında diğer üreticilerin kullandığı geleneksel cam yüzeylerin aksine Mi 5’te yer alacak cam yüzey dokulu bir yapıda. Xiaomi Mi 5’in gövde ve çerçeveleri ise metal malzemeden oluşacak. Dokulu yüzeyi Xiaomi’nin metal telefonu Redmi 3’ün arkasında da görmüştük. İddiaya göre cam arka yüzey Mi 5'in 3GB RAM'e sahip sürümünde kullanılacak. 4GB RAM'e sahip modelde ise tamamı metalden oluşan bir kasaya yer verilecek.

Xiaomi Mi 5’in teknik özelliklerine gelince; telefonda 5.2 inç büyüklüğünde Full HD ekran, Snapdragon 820yongaseti, 3GB RAM/32GB dahili depolama, 4GB RAM/64GB dahili depolama, çift SIM kart desteği, 16MP arka kamera, 8MP ön kamera, Android 6.0, parmak izi sensörü veNFC yer alacak.

kaynak:

İhaleci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İhaleci
Cihazım
Artık Yok
Meslek
Grafiker
Konular
9
Nedinlaaaaaaa

engerex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
OnePlus One
Konular
8
Tek simli modelde olacak sanırım.

osmaniye080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
redmi note 3
Meslek
serbest meslek
Konular
52
hayırlısı bakalım :)

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
Bunlar hep amarıhanın oyunu...

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Bu kadar bekledik bakalım mi5 bekledigimize değecek mi? Bu tip paylaşımlarla kaliteyi göreceksiniz havası katıyorlar sanirim. İnşallah fiyat konusunda bizi zorlayacak bir rakam ortaya koymazlar.

Üst Alt