xiaomi mi 5 kasa ne kadar sağlam ?

salooonvuslat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
xperia arc s
Konular
1
selamun aleykum mı 5 kullanıcıları :) 1 haftadır telefonu ıncelıyorum hersey cok hosuma gıttı cok uygun fıyatı en buyuk avantajı.bırcok ınceleme vıdeoları ızledım hıcbırınde kasanın saglamlıgı konusuna degınmedıgını gordum.sız mi5 kullanıcısı olarak kendı goruslerınızı bıldırırmısınız.özellıkle meshur bukulme vıdeosu var dunden berı aklıma takıldı.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
selamun aleykum mı 5 kullanıcıları :) 1 haftadır telefonu ıncelıyorum hersey cok hosuma gıttı cok uygun fıyatı en buyuk avantajı.bırcok ınceleme vıdeoları ızledım hıcbırınde kasanın saglamlıgı konusuna degınmedıgını gordum.sız mi5 kullanıcısı olarak kendı goruslerınızı bıldırırmısınız.özellıkle meshur bukulme vıdeosu var dunden berı aklıma takıldı.
Cihazı bükmek için ne kadar çaba sarfettiğini görmüşsünüzdür. Siz de o kadar uğraşıp bükmeye çalışırsanız belki bükersiniz.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Bu telefon deneme tahtası değil. Bayan kullanıcı da olmayip arka cebinize koymayacaginizdan sıkıntı yok :D ama kılıf kesinlikle kullan. İyi gideri var diyim :)

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ineedmedic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Mi5
Konular
0
YouTubeda telefonlara bükme testi yapan birisinin videolarında tamamen bükerek çalışmaz hale getirdiği birkaç telefondan birisi Mi 5. Diğerleri nexus 6 ve htc 9. Ben de sizin gibi malzeme kalitesinden şüphe ederek yaklaştım cihaza, 3 hafta kadar önce diğer markaların fiyatlarını göz önünde bulundurarak kırılırsa gider bir tane alırım yine o kadar tutmaz diyerek aldım. Alırken normalde hiç adetim olmadığı halde kırılmaz cam ve kılıfla birlikte aldım, gayet memnunum cihazdan. Kullanırken arka cebinize koymayıp ön cepte taşıyacaksanız veya çantaya koyacaksanız korkmanızı gerektirecek bir şey olmadığını düşünüyorum.

Üst Alt