Soru Xiaomi Mi 5 Güncelleyici?

GrandMaster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
7
'de Güncelleyici kısımda şimdi kontrol et diyorum bir güncelleme yok fakat ayarlardan Güncelleme İndir diyince güncelleme indiriyor. İkisi farklı şeylermidir?

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
miui nin download sitesinden cihazını seçip ister global, ister devo. sürümünü indirip cihazına atıp güncelleyiciden güncelleme paketi seçten güncelleyebilirsin son sürüme. güncellemeyi indirden yapılmaz :)

Oyla:

GrandMaster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
miui nin download sitesinden cihazını seçip ister global, ister devo. sürümünü indirip cihazına atıp güncelleyiciden güncelleme paketi seçten güncelleyebilirsin son sürüme. güncellemeyi indirden yapılmaz :)
Hocam güncellemeyi indir den ne indiriyor peki.

Oyla:

GrandMaster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
7
Evet hocam farklı şeyler. Güncelleme indir seçeneği ile son sürüm romu indirir. Eğer telefonunuzda son sürüm yüklü ise telefonda yüklü olan rom iner.
Hocam güncelleme nasıl yapılır detaylı bir anlatımı varmı bildiğiniz forumda başlık olarak.
buradan mı indireceğiz yoksa güncelleme indir denmi? aynı şey bi daha varsa indirirse onu silecekmiyiz.

Oyla:

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Hocam güncelleme nasıl yapılır detaylı bir anlatımı varmı bildiğiniz forumda başlık olarak.
buradan mı indireceğiz yoksa güncelleme indir denmi? aynı şey bi daha varsa indirirse onu silecekmiyiz.
Aynen versigin siteden indiriceksin. Guncellemeyi indir kullandığın surumu indirir sana.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Telefon hakkında bölümünde MIUI sürümünüz yazar. Oradaki sürüm numarası ile verdiğiniz bağlantıdaki sürüm numarasını karşılaştırın. Eğer aynı ise cihazınızda zaten son sürüm yüklüdür ve yeniden yüklemenize gerek yoktur.

Eğer farklı ise fastboot ile yeniden rom kurulumu yapmanızı tavsiye ederim. (Anlatımı SSS bölümünde bulabilirsiniz.)

Oyla:

GrandMaster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
7
Telefon hakkında bölümünde MIUI sürümünüz yazar. Oradaki sürüm numarası ile verdiğiniz bağlantıdaki sürüm numarasını karşılaştırın. Eğer aynı ise cihazınızda zaten son sürüm yüklüdür ve yeniden yüklemenize gerek yoktur.

Eğer farklı ise fastboot ile yeniden rom kurulumu yapmanızı tavsiye ederim. (Anlatımı SSS bölümünde bulabilirsiniz.)
Stable ROM
Developer ROM
Hangisi Hocam?

Oyla:

GrandMaster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
7
Stable iyidir.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ben hep güncelleme indir diyorum ve 3. defa yeni indiriyor. Acaba hep böle mi devam edecek telefon.
Telefonumun Android sürümü 6.0.1
MIUI Sürümü: MIUI 8 Global 6.11.10 Beta

Oyla:
Üst Alt