Haber Xiaomi Mi 5 güncelleme aldı! 8.5.2.0 STABLE

teknoburada.net'in haberine göre;

Xiaomi Mi 5 güncelleme aldı. Xiaomi 2016 yılı tepe modeli Mi 5 ve Mi 5 Plus için Çin’de önemli bir güncelleme yayınladı. 422 MB büyüklüğünde olan yeni güncelleme MIUI 8.5.2.0 sürüm numarasına sahip. OTA (şebeke) aracılığıyla dağıtımı sağlanan güncelleme beraberinde önemli iyileştirmeler getiriyor.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Xiaomi Mi 5 güncelleme

Mi 5 serisi modeller için yayınlanan güncelleme birçok hata düzeltmesinin yanında daha iyi performans, sistem kararlığı, geliştirilmiş işlemci yönetimi, çift uygulamalar için ayrı uygulama kilitleri, kilit ekranında bildirim içeriğini gizleme seçeneği ve saat dilimini manuel olarak ayarlama gibi birçok gelişme güncelleme içeriğinde yer alıyor.

Henüz Çin’de dağıtımda olan yeni yazılım güncellemesinin kısa süre içerisinde bu defa telefonların global versiyonları için yayınlanması bekleniyor.

methan1453

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 5 Prime
Meslek
Sistem Uzmanı
Konular
0
Global için bir tarih var mı ?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
Yayımlanan çin kararlı 8.5.2.0 romun iki hafta önce hatalar sebebiyle geri çekilmesinin ardından geçen hafta tekrar yayımlandı ve kararlı romun geleceği tarih hakkında bir bilgi paylaşılmadı..

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hattori Hanzo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
mi5s plus
Konular
0
Arkadaşlar bugün mi5s plus telime 8.5.2.0 kararlı güncelleme geldi. Bende yükledim. Ancak şöyle bir sıkıntı var. Kamerayı açtığımda kullanmadan önce SD kartı takın diyor. Deklanşöre bastığım da malum kaydetme yapmıyor. Mi5s plus'ta SD kart desteklemiyor diye biliyorum. Fotoları dahili hafızaya kaydetmesi için depolama seçimi yapamıyorum veya ben bulamıyorum. Lütfen yardım. Tatile çıkacağım. Acil pls

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön