Soru Xiaomi mi 5 64gb otg çalışıyormu

Tevfik_Akman

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tevfik
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
işçi
Konular
131
Xiaomi mi 5 64gb otg çalışıyormu micro Flash belleği çevirici ile denedim çalışmadı nexuslardaki gibi program ile filan çalışmıyordur herhalde gidip type ce otg alacağım ama çalışıp çalışmadığından emin olmak kontrol etmek lazım kullananlar bilgi verirse güzel olur teşekkürler

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Xiaomi mi 5 64gb otg çalışıyormu micro Flash belleği çevirici ile denedim çalışmadı nexuslardaki gibi program ile filan çalışmıyordur herhalde gidip type ce otg alacağım ama çalışıp çalışmadığından emin olmak kontrol etmek lazım kullananlar bilgi verirse güzel olur teşekkürler

Konu başlığı açarken yardım, acil, bakarmısınız, bir sorunum var, bu nedir gibi manasız başlıklarla açılması yasaktır. Başlığın konuyla ilgili olması gerekir ki insanlar bu başlığın neyle ilgili olduğunu görebilsin. Bu seferlik konuyu kilitlemek yada silmek yerine başlığı düzeltiyorum. Bundan sonraki konularda dikkat etmenizi dilerim.
Sorununuza gelince, tüm Type-C cihazlarda çevirici ile OTG çalışmaz. Type-C OTG kullanmanız gerekiyor.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

Oyla:

Tevfik_Akman

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tevfik
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
işçi
Konular
131
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kusura bakmayın dalgınlığıma gelmiş daha dikkatli olmaya çalışırım bilgi için teşekkürler

Oyla:

abdulvahap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulvahap
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Usb çevirici şarj için geçerli, otg kablo veya adaptör almanız lazım.
Ben mi5 64 de kullanıyorum.

Oyla:

esendağlı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi5 32 GB
Konular
1
İyi akşamlar, yeni almış olduğum Mi5 32 gb için otg aparat/kablo markası önerebilirmisiniz.

Oyla:

Cayrox

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Konu başlığı açarken yardım, acil, bakarmısınız, bir sorunum var, bu nedir gibi manasız başlıklarla açılması yasaktır. Başlığın konuyla ilgili olması gerekir ki insanlar bu başlığın neyle ilgili olduğunu görebilsin. Bu seferlik konuyu kilitlemek yada silmek yerine başlığı düzeltiyorum. Bundan sonraki konularda dikkat etmenizi dilerim.
Sorununuza gelince, tüm Type-C cihazlarda çevirici ile OTG çalışmaz. Type-C OTG kullanmanız gerekiyor.

[doublepost=1529920978,1529920773][/doublepost]Valla kardes typc flas bellek aldim sandisk olmadi otg kablosu kullandim olmadi flas bellegi teslim ettim farkli model xixiao lerde denedik bir benimkinde calismadi sirf bu yuzden telefonu degisyiresim geliyor is icabi telefonda agirlik yapan dosyalar var flash bellekte ama her an da takip bakabilmem lzm
[doublepost=1529921062][/doublepost]

[doublepost=1529921119][/doublepost]Sunu ogrendim xiaomi mi 5 prime otg yazilimi yokmus atilirmi bilmiyorum

Oyla:

Kraltes99

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Rn9s
Konular
22
Redmi 5 plus alacağım cihazda Otg desteği olduğu gözüküyor fakat neye yaradığını bilmiyorum bilen var ise yardımcı olabilir mi?

Oyla:

karabudak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Furkan
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Meslek
Bilgisayar M.
Konular
9

Kardeşim ben kullanıyorum çalışıyor ama. Çin'den almıştım.

Oyla:

Cayrox

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Redmi 5 plus alacağım cihazda Otg desteği olduğu gözüküyor fakat neye yaradığını bilmiyorum bilen var ise yardımcı olabilir mi?
[doublepost=1529941574,1529941512][/doublepost]Kardes otg destegi flflasbellegi okuyor harici flash bellek takabilirsin yani

Oyla:

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
daha önceden şarj ve bağlantı yapabiliyordum ancak şimdi sadece şarj ediyor mi5 im.
başka kablo aldım yine olmadı, donanım sorunu desem şarj oluyor 3 aydır çözemedim öyle kullanıyorum.

Oyla:
Üst Alt