Xiaomi Mi 4c almayı düşünüyorum yardım

kadirov1907

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
GRAND 19082
Konular
2
Merhaba iyi günler . Samsung galaxy grand gt I0982 telefonum var artık çok kasıyor telefon değiştirmeyi düşünüyorum bütçem maksimum 800 tl
İnternette araştırdım en performanslı fiyatına göre xiaomi mi 4c olduğuna karar verdim (650 lira) ama endişelerim var
1-Android güncelleştirme imei vs hakkında hiç bir bilgim yok bana yardım edebilirmisiniz ?
2-Rom nasıl yapılır bilmiyorum
3-Sorun yaşamak istemiyorum başka telefon öneriniz varsa sizi dinlerim
Sizin dediklerinize göre almayı planlıyorum
Diğer düşündüklerim
Lenovo Vibe S1 (730 lira)
Hiking A15 (500 lira)
LG Stylus 2 Dual Sim (800 lira)
General Mobile GM5 DUAL (630 lira)

Son düzenleme:

oguzhanaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Redmi 6
Konular
7
Öncelikle merhabalar. Bende yeni bir Xiaomi Mi 4c kullanıcısıyım. Hiç bir bilgim yok benimde. :D Öyle yeni başladım öğrenmeye çalışıyorum çeşitli hatalarla vs. Rom yüklemesi hakkında forumda bilgiler var zaten. Kendinde biraz kurcalayarak yapabilirsin. Ben yaptım yani. İmei eğer Türkiye'de alırsan kayıtlı olur zaten onu sorun etme. Sorun yaşamak istemiyorum demişsin o konuda bir şey diyemem. Ben aldım. 1-2 sorunum var. Foruma yazdım. Çözülmeyi bekliyorlar. Sizde sorun yaşayabilirsiniz. Kurcalayarak ve forumdaki arkadaşlar ile birlikte çözülebileceğine inanıyorum.

kadirov1907

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
GRAND 19082
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle merhabalar. Bende yeni bir Xiaomi Mi 4c kullanıcısıyım. Hiç bir bilgim yok benimde. :D Öyle yeni başladım öğrenmeye çalışıyorum çeşitli hatalarla vs. Rom yüklemesi hakkında forumda bilgiler var zaten. Kendinde biraz kurcalayarak yapabilirsin. Ben yaptım yani. İmei eğer Türkiye'de alırsan kayıtlı olur zaten onu sorun etme. Sorun yaşamak istemiyorum demişsin o konuda bir şey diyemem. Ben aldım. 1-2 sorunum var. Foruma yazdım. Çözülmeyi bekliyorlar. Sizde sorun yaşayabilirsiniz. Kurcalayarak ve forumdaki arkadaşlar ile birlikte çözülebileceğine inanıyorum.
Alırsam Hepsiburada dan alacağım imei kayıtlı oluyor o zaman

oguzhanaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Redmi 6
Konular
7
Alırsam Hepsiburada dan alacağım imei kayıtlı oluyor o zaman

Aynen öyle oluyor. E-devlet üzerinden sorgularsın aldıktan sonra zaten. Eğer kayıtlı değilse HepsiBurada durumu halleder yani imei ile ilgili problem olmaz.

Üst Alt