Yardım xiaomi mi 2 lite tepki yok

240hz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
Xiaomi mi2 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
xiaomi mi 2 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese selam arkadaşlar Xiaomi Mi 2 Lite cihazım akşam şarj a takmıştım ve sabah uyandığımda alttaki bildirim ışığı yanıyordu ve bende o sıra ekranı açmaya çalışıyordum bastım ama açılmadı bende ne olduğunu anlamadım ve telefonu şarjdan çektim o günden beri telefonda hiçbir tepkime yok şarjı yeterinde var olmalı çünkü akşam bolca şarjdaydı ve bugün güne elime aldım ve telefonun neden çalışmadığını anlamaya çalıştım ama hiçbir tepki yok sadece güç ve ses kısma tuşlarına bastığımda bildirim ışığı yanıp söndü ama ekranda hiçbir tepkime gelmedi ve bu olay olmadan 5 hafta önce telefonun hafızasını yeterli bulmadığım için içine düşük boyutlu eski bir SD kart takmıştım ve bu olay olduktan sonra SD kartan şüphelendim ve SD kartı kırdım ama ondan olmayabilir de hiçbir şeyden emin olamıyorum telefonu hiç başka bir adaptör ile şarj etmedim tamirciyede gitmek istemiyorum çünkü telefonun 2. eli çok ucuz tamircininde hemen hemen aynı fiyata arıza tespiti yapıcağının düşünüyorum bir fikriniz varsa kesinlikle yazın şimdiden herkese teşekkür ederim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bu telefonun halen çalışanı kalmış mı ya? belki de ülkede sonuncuydu oda susmuş maalesef.

Oyla:

240hz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
Xiaomi mi2 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu telefonun halen çalışanı kalmış mı ya? belki de ülkede sonuncuydu oda susmuş maalesef.
ilanda aslında bir kaç tane var ama durumu nasıl hiçbir fikrim yok ama telefonu yapamazsam aynısından telefonun almayı çok istiyorum anısı büyük bende

Oyla:
Üst Alt