Yardım Xiaomi Mi 15 Yurt Dışı Cihaz Kaydı Hakkında Yardım

ferhat3303

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ferhat
Cihazım
mi band 4
Konular
2
Xiaomi Mi 15 YD almayı düşünüyorum ama kafam baya karışık. Bu cihazlarda “server kaydı” diye bir şey dönüyomuş, tam olarak nasıl yapılıyor bilen var mı? Nerede yaptırılır, güvenilir yer var mı? Bir de direnç attırma olayı varmış, hangisi daha mantıklı olur sizce? Server kaydı mı daha sorunsuz yoksa direnç mi? Daha önce deneyimleyen varsa yol gösterebilir mi, çok makbule geçer.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bu cihazlara direnç değişimi yok sadece server kayıt. Mutlaka global cihaz alın.
Server kayıt yapılır. Server kayıt kabaca tanımla bu zamana kadar çıkmış en temiz, en sorunsuz imei yöntemi anlama gelmektedir. Firmanın fabrikadan çıkarmadan önce cihazların imeisini attığı yöntemde budur. Güncelleme ve sıfırlama sorunsuz yapılır. isteğe göre tek ve ya çift sim yapılabilmektedir.
mi 15 ultra alınca bootloader kilidini açabilirseniz server kayıt maliyetinizi düşecektir. Açamazsanız maliyet yükselir. (İlgili rehberler forumda ve google da mevcut)

cihazı alınca bize ulaşın güvenli şekilde işleminizi uzak bağlantı ile hallederiz.

ferhat3303

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ferhat
Cihazım
mi band 4
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim detaylı açıklama için. Çok faydalı oldu.
Ben düz Mi 15 almayı düşünüyorum, bunun server kayıt ücreti ne kadar acaba?
Bir de server kayıt sonrası yüz tanıma, NFC gibi özelliklerde sorun yaşama durumu olur mu?
Bu cihazlara direnç değişimi yok sadece server kayıt. Mutlaka global cihaz alın.
Server kayıt yapılır. Server kayıt kabaca tanımla bu zamana kadar çıkmış en temiz, en sorunsuz imei yöntemi anlama gelmektedir. Firmanın fabrikadan çıkarmadan önce cihazların imeisini attığı yöntemde budur. Güncelleme ve sıfırlama sorunsuz yapılır. isteğe göre tek ve ya çift sim yapılabilmektedir.
mi 15 ultra alınca bootloader kilidini açabilirseniz server kayıt maliyetinizi düşecektir. Açamazsanız maliyet yükselir. (İlgili rehberler forumda ve google da mevcut)

cihazı alınca bize ulaşın güvenli şekilde işleminizi uzak bağlantı ile hallederiz.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Teşekkür ederim detaylı açıklama için. Çok faydalı oldu.
Ben düz Mi 15 almayı düşünüyorum, bunun server kayıt ücreti ne kadar acaba?
Bir de server kayıt sonrası yüz tanıma, NFC gibi özelliklerde sorun yaşama durumu olur mu?
bütçe varsa mi 15 ultra alın. mi 15 lerde bilinçsiz işlemlerde yüz tanıma çalışmayabiliyor. ücret için alınca iletişime geçin. Dediğim gibi kilit açık kapalı fiyat değişir.

Üst Alt