Yardım Xiaomi mi 15 ısınma

Bilal98

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi note 7
Konular
8
kilit açık ise
senin telefon bu ise
burdan eu rom indir .forumda hybrid rom yükleme talimatları vardı ona göre yaparsın imei gitmez umuyorum laptop kullnarak yap elektirk giderse telefon tuğla olmasın
Önce eu rom sonra mı global rom yükleniyor hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kilit açık ise
senin telefon bu ise
burdan eu rom indir .forumda hybrid rom yükleme talimatları vardı ona göre yaparsın imei gitmez umuyorum laptop kullnarak yap elektirk giderse telefon tuğla olmasın
Bide hoca 3.0.9.0 yüklenmiş global rom. İnternetten bakınca böyle Bi global rom bulamadım en fazla 3.0.6 global var. Çin cihazı telefonum. Acaba 3.0 9 yüklendiği için sorun olabilir mi.

zaho668

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
33
eu rom orjinal rom değil, global rom orjinal dir.ikisi farklı romdur birinin diğerine ihtiyacı yoktur.global ve eu rom yükleme işlemleri farklıdır.eğer daha önce yapmadın ise teknik destek alman daha iyi olur

Bilal98

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi note 7
Konular
8
Hayır
eu rom orjinal rom değil, global rom orjinal dir.ikisi farklı romdur birinin diğerine ihtiyacı yoktur.global ve eu rom yükleme işlemleri farklıdır.eğer daha önce yapmadın ise teknik destek alman daha iyi olur
Daha önce yapmadım hocam. Bi yazılımcı attı zaten global romu. Önce eu rom attı baya rahatsız edici idi çoğu şey İngilizceydi bende global at dedim. Sonra bunu attı. Ama aşırı ısınıyor. Muhtemel hyper os 3 yazılımından ya yazılım sıkıntılı çünkü 3.0.9 global diye bişi bulamadım attığınız listede ya da telefon bozuk sıfır telefon olduğu için sürüm kaynaklı diye düşündüm. Sürüm düşürülebilir mi diye sordum ben yapmicam zaten.

Bilal98

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi note 7
Konular
8
hypeors 1 e devam canavar gibi. ne var 3 te anlamıyorum .üstelik kullandımda hakket ısınma oldu.ilk sürüme dön bence.senin cihaz 2 ile çıktı galiba
hocam hyper os 2 ye geçtim hala ısınma devam ediyor. sebebi nedir nasıl çözebilirim.

zaho668

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
33
hocam hyper os 2 ye geçtim hala ısınma devam ediyor. sebebi nedir nasıl çözebilirim.
üstadım 1 hafta bekle genelde 10 gün sonunda normal seyire dönmüş olması gerek, birde uygulama arka planda pili kısıtla tek tek, son olarak ben veri bağlantısına ihtiyaç olmadğını düşündüğüm uygulamaların veri,wifi ve arka plan veri seçeneklerini kapalı tutuyorum şuan cihaz 2.günün akşamına yetişiyor.not sosyal medya aktif kullanmıyorum.

Üst Alt