- Adım
- Ozan
- Cihazım
- Mi note 10 lite
- Konular
- 5
Merhaba başlıktaki 5 telefonun arasında kaldım hepsi yurtdışı telefon: ekran, ısınmasın, performans, uzun ömürlülük benim için çok önemli kasmadan donmadan 3 4 yıl götürsün istiyorum başlıktaki telefonlara imei atılıyor mu? birde k40 Gaming Edition ve poco f3 gt de oled mi yoksa amoled Ekran mi var birde amoled ekran mi daha iyi oled mi neden?
Birde kamerasi felan şu anda kullandığım Xiaomi mi note 10 lite'dan daha iyi olur mu yada aynı mi olur başlıktaki telefonların
Teşekkür ederim
Hepsi en az 128 gb depolama 8 gb ram olucak
Kusura bakmayın uzun yazdım teşekkür ederim
Birde kamerasi felan şu anda kullandığım Xiaomi mi note 10 lite'dan daha iyi olur mu yada aynı mi olur başlıktaki telefonların
Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada yazmayı unutmuşum şarjı ne kadar gidiyor o da önemli birde bu cihazlar arasında 11t pro nun diğerlerine göre fiyat farkı var bu farka değer mi 11t ile 11 lite arasında 60 70 Euro fark var 11t pro ile 11t arasında ise yine 60 70 Euro fark var redmi k40 yada poco f3 te hemen hemen 11t ile aynı fiyattaMerhaba başlıktaki 5 telefonun arasında kaldım hepsi yurtdışı telefon: ekran, ısınmasın, performans, uzun ömürlülük benim için çok önemli kasmadan donmadan 3 4 yıl götürsün istiyorum başlıktaki telefonlara imei atılıyor mu? birde k40 Gaming Edition ve poco f3 gt de oled mi yoksa amoled Ekran mi var birde amoled ekran mi daha iyi oled mi neden?
Teşekkür ederim
Hepsi en az 128 gb depolama 8 gb ram olucak
Kusura bakmayın uzun yazdım teşekkür ederim
Son düzenleme: