Tavsiye Xiaomi Mi 11t Vs Xiaomi Mi11t Pro Vs Redmi K40 Gaming Edition Vs Xiaomi 11 Lite 5G Ne Vs Poco F3 Gt

• Konbuyu başlatan Opel9
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 605

Opel9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
5
Merhaba başlıktaki 5 telefonun arasında kaldım hepsi yurtdışı telefon: ekran, ısınmasın, performans, uzun ömürlülük benim için çok önemli kasmadan donmadan 3 4 yıl götürsün istiyorum başlıktaki telefonlara imei atılıyor mu? birde k40 Gaming Edition ve poco f3 gt de oled mi yoksa amoled Ekran mi var birde amoled ekran mi daha iyi oled mi neden?

Birde kamerasi felan şu anda kullandığım Xiaomi mi note 10 lite'dan daha iyi olur mu yada aynı mi olur başlıktaki telefonların

Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba başlıktaki 5 telefonun arasında kaldım hepsi yurtdışı telefon: ekran, ısınmasın, performans, uzun ömürlülük benim için çok önemli kasmadan donmadan 3 4 yıl götürsün istiyorum başlıktaki telefonlara imei atılıyor mu? birde k40 Gaming Edition ve poco f3 gt de oled mi yoksa amoled Ekran mi var birde amoled ekran mi daha iyi oled mi neden?

Birde kamerasi felan şu anda kullandığım Xiaomi mi note 10 lite'dan daha iyi olur mu yada aynı mi olur başlıktaki telefonların

Teşekkür ederim
Bu arada yazmayı unutmuşum şarjı ne kadar gidiyor o da önemli birde bu cihazlar arasında 11t pro nun diğerlerine göre fiyat farkı var bu farka değer mi 11t ile 11 lite arasında 60 70 Euro fark var 11t pro ile 11t arasında ise yine 60 70 Euro fark var redmi k40 yada poco f3 te hemen hemen 11t ile aynı fiyatta
Hepsi en az 128 gb depolama 8 gb ram olucak
Kusura bakmayın uzun yazdım teşekkür ederim

Son düzenleme:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Bu 5 cihazın içinde En iyileri 11/11T dir. Mi serisi Diğer 3 cihazınızdan daha iyi Daha Güncel Daha Performanslı Daha Uzun Ömürlü Daha Kaliteli. Eğer Bütçe Yetiyorsa Alın. Şimdiden Hayırlı Olsun

Opel9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu 5 cihazın içinde En iyileri 11/11T dir. Mi serisi Diğer 3 cihazınızdan daha iyi Daha Güncel Daha Performanslı Daha Uzun Ömürlü Daha Kaliteli. Eğer Bütçe Yetiyorsa Alın. Şimdiden Hayırlı Olsun
Teşekkür ederim abi ben şu an 11t ve 11t pro birde 11 lite 5g NE nin arasında kaldım aradaki fiyat farkı 1000 liraya yakın 11 lite 5g Ne ile 11t de 11t pro bütçe uyarsa alırım

Üst Alt