- Adım
- Halilibrahim
- Cihazım
- Xiaomi mi 10T
- Meslek
- Programcı
- Konular
- 1
Merhaba değerli dostlar. Bende Xiaomi Mi 11T Codename: Amber olan bootloader kilidi açık telefon var. Root işlemi yaparken telefonun başını yedim. Yapay zekayla bir işe giriştim 3 gündür uyku bile uyuyamıyorum. Telefon kah soft brick oldu kah hard brick oldu, kah BROM modundan çıkamadı. Yapay zeka mtkclient tool'u önerdi (bu arada Gemini ile yaptım) o komutu veriyor ben deneyip çıktıları alıp ona veriyorum diğer adımlar için yönlendiriyor. 3. günün sonunda telefon sadece brom modunda açılır oldu. Forumlarken bir yerden SP Flash tool 'u buldum. Hoş o da abidik gubidik bir sürü şey istedi. Derken Miflash Tool Pro diye başka bir araç buldum. O da yükleme yapmadı. Sonra AndroidUtility v200 adında çok yakışıklı ve bir o kadarda yetenekli bir program buldum. Bir sürü işlemi işlemci seviyesinde halledebiliyorsunuz. Neyse lafı uzatmayayım bu program sayesinde görüntü bile olmayan telefonu fastboot moduna alıp eng rom yüklemeyi başardım. Aşağıda telefonumla ilgili detayları paylaşıyorum. Telefon çökmeden önce aşağıdaki miui versiyonuna sahipti. İnternette hep AGATE olarak stock romlar var. Çalışır durumdaki eng rom yüklü telefona aşağıdaki miui koduna sahip stock romu indirip miflash ile flashlayınca (bu arada sadece clean all seçeneğiyle yükleme yapıyorum) mi logosunda bir iki kez reset atıp recovery moduna atıyor. Kafayı sıyırmaya az kaldı. Bu cins telefona benim hangi stock romu atmam lazım?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.