Yardım Xiaomi Mi 11T (Amber) Stok Rom Sorunu

myth_237

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halilibrahim
Cihazım
Xiaomi mi 10T
Meslek
Programcı
Konular
1
Merhaba değerli dostlar. Bende Xiaomi Mi 11T Codename: Amber olan bootloader kilidi açık telefon var. Root işlemi yaparken telefonun başını yedim. Yapay zekayla bir işe giriştim 3 gündür uyku bile uyuyamıyorum. Telefon kah soft brick oldu kah hard brick oldu, kah BROM modundan çıkamadı. Yapay zeka mtkclient tool'u önerdi (bu arada Gemini ile yaptım) o komutu veriyor ben deneyip çıktıları alıp ona veriyorum diğer adımlar için yönlendiriyor. 3. günün sonunda telefon sadece brom modunda açılır oldu. Forumlarken bir yerden SP Flash tool 'u buldum. Hoş o da abidik gubidik bir sürü şey istedi. Derken Miflash Tool Pro diye başka bir araç buldum. O da yükleme yapmadı. Sonra AndroidUtility v200 adında çok yakışıklı ve bir o kadarda yetenekli bir program buldum. Bir sürü işlemi işlemci seviyesinde halledebiliyorsunuz. Neyse lafı uzatmayayım bu program sayesinde görüntü bile olmayan telefonu fastboot moduna alıp eng rom yüklemeyi başardım. Aşağıda telefonumla ilgili detayları paylaşıyorum. Telefon çökmeden önce aşağıdaki miui versiyonuna sahipti. İnternette hep AGATE olarak stock romlar var. Çalışır durumdaki eng rom yüklü telefona aşağıdaki miui koduna sahip stock romu indirip miflash ile flashlayınca (bu arada sadece clean all seçeneğiyle yükleme yapıyorum) mi logosunda bir iki kez reset atıp recovery moduna atıyor. Kafayı sıyırmaya az kaldı. Bu cins telefona benim hangi stock romu atmam lazım?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
İmei atılmışmıydı?

myth_237

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halilibrahim
Cihazım
Xiaomi mi 10T
Meslek
Programcı
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet atılmıştı yani cihaz yurtdışıydı. Ben aldığımda imei atılmış haldeydi. Sonra imeiler bitkisel hayat sürecinde silinmişti. Şimdi eng rom yükleyince imeleri tekrar yazdım. *#06# yapınca ikiside görünüyor.

Son düzenleme:

gkhnn03

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11T
Meslek
Bilişim
Konular
2
Evet atılmıştı yani cihaz yurtdışıydı. Ben aldığımda imei atılmış haldeydi. Sonra imeiler bitkisel hayat sürecinde silinmişti. Şimdi eng rom yükleyince imeleri tekrar yazdım. *#06# yapınca ikiside görünüyor.
stok rom yükledikten sonra recovery modda altta kırmızı renkli bir hata çıkıyorsa nv data is corrupted diye tekrar imei tamiri yapıldıktan sonra açılıyor hocam, yoksa bende açamadım. eng rom da benim de imeiler görünüyordu ama stok rom yükleyince kalıyordu.

myth_237

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halilibrahim
Cihazım
Xiaomi mi 10T
Meslek
Programcı
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
stok rom yükledikten sonra recovery modda altta kırmızı renkli bir hata çıkıyorsa nv data is corrupted diye tekrar imei tamiri yapıldıktan sonra açılıyor hocam, yoksa bende açamadım. eng rom da benim de imeiler görünüyordu ama stok rom yükleyince kalıyordu.
Telefon calisiyorkenEskiden miui 13 taiwan romu vardi suan cihazi duzelttikten sonra eng rom yukledim. İmeiler duruyor. Ve kontrol ettigimde gosteriyor. Taiwan romunu yukleyince bootloop a dusuyor. İsta hangi stock romu yuklemem gerekiyor onu arastiriyorum

gkhnn03

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11T
Meslek
Bilişim
Konular
2
Telefon calisiyorkenEskiden miui 13 taiwan romu vardi suan cihazi duzelttikten sonra eng rom yukledim. İmeiler duruyor. Ve kontrol ettigimde gosteriyor. Taiwan romunu yukleyince bootloop a dusuyor. İsta hangi stock romu yuklemem gerekiyor onu arastiriyorum
rom yüklendikten sonra tekrar imei tamiri yapılması gerekiyor hocam, önceki mesajımı dikkatli okuyun yoksa imkansız açılmaz telefon. aynısı başıma geldi ve açıklayarak yazdım önceki mesajımda dikkatli okursanız çözüme ulaşırsınız.

Üst Alt