Yardım Xiaomi Mi 11 Lite güncelleme sonrası kurtarma modunda takılı kaldı

Aykut_Simsek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
mi 11 lite
Konular
1
Arkadaşlar merhaba. Telefonum Xiaomi Mi 11 Lite ve yurt dışı cihazı. ROM işlerinden pek anlamadığım için hangi ROM var vs. bilmiyorum. Aldığım yer aracılığıyla bir yazılımcı uzaktan bağlanarak IMEI ve ROM atmıştı. Normalde güncelleme yapmayın IMEI gider diye uyarı yapmışlardı fakat kardeşim sistem güncellemesini başlatmış ve güncellemeyi yaptım. Şu an telefon recovery modunda takılı kaldı. Yeniden başlatma, ses kısma ve power tuşuna basılı tutarak reset atma vs. hiçbiri işe yaramıyor. Kapatıp açınca ekranım 2-3 saniyeliğine geliyor fakat tekrar recovery mod. Telefon durmadan bu döngüyü yapıyor 2 dk. recoveryde kalıp reset atıyor.
Recovery modda Connect with MIAsistant adında bir seçenek var. Telefonu kabloyla takıp pcsuite.mi.com'a gitmemi söylüyor. Bu sitedeki uygulamayı indirdim bilgisayarıma fakat uygulama telefonumu bağlayınca görmüyor ve yine bir şey yapamıyorum. Şu an sıfırlama seçeneğine basıp sıfırlamak istemiyorum içindeki resimleri almadan. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Eğer mecbur sıfırlayacaksam bile içindeki resimleri nasıl alabilirim yardımcı olur musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada başka bir formdan arkadaşın önermesi ile TWRP yükledim. Backup tuşuna bastığımda her yerde 0MB yazıyor acaba bu hafızanın sıfırlandığı anlamına mı geliyor?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Miui'nin kendi recovery'sinden sıfırlama yaptıysanız imei de gitmiştir, dahili hafızadaki şeyler de. Güncelleme sonrası cihazın açılması için modem dosyası yüklemeniz gerekliydi. Efs yedeğiniz yoksa imeiyi geri getirmek için tekrar işlem yapılması lazım.

Aykut_Simsek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
mi 11 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Miui'nin kendi recovery'sinden sıfırlama yaptıysanız imei de gitmiştir, dahili hafızadaki şeyler de. Güncelleme sonrası cihazın açılması için modem dosyası yüklemeniz gerekliydi. Efs yedeğiniz yoksa imeiyi geri getirmek için tekrar işlem yapılması lazım.
Sıfırlama vs. hiçbir şey yapmadım. Güncellemeyi yaptım ve açılmıyor bir işlem uygulamadım. İmei şuan benim için önemli değil tekrar attırabilirim. Şuan benim için önemli olan içindeki dosyaları kurtarabilmem. Bu konuda yapabileceğim bir şey var mı acaba?

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Sıfırlama vs. hiçbir şey yapmadım. Güncellemeyi yaptım ve açılmıyor bir işlem uygulamadım. İmei şuan benim için önemli değil tekrar attırabilirim. Şuan benim için önemli olan içindeki dosyaları kurtarabilmem. Bu konuda yapabileceğim bir şey var mı acaba?
Sıfırlama yapmadıysanız aşağıdaki konuda bulunan modem dosyasını yükleyin. Imei de gitmez cihaz da açılır.
Yapmanız gereken modem dosyasını yüklemek ve cihazı yeniden başlatmak. Bu model imei değişince modem dosyası yüklenmeden açılmıyor.

Aykut_Simsek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
mi 11 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfırlama yapmadıysanız aşağıdaki konuda bulunan modem dosyasını yükleyin. Imei de gitmez cihaz da açılır.
Yapmanız gereken modem dosyasını yüklemek ve cihazı yeniden başlatmak. Bu model imei değişince modem dosyası yüklenmeden açılmıyor.

Abi çok çok teşekkür ederim. Telefonumu açabildim sayende çok sağolasın.
Ekranımın düzeni vs kaybolmuş ve bazı yerlerde tema kahverengileşmiş. Bu normal mi acaba kullanmaya devam mı etsem yoksa dosyaları yedekleyip sıfırlasam mı ne tavsiye edersin acaba?

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Abi çok çok teşekkür ederim. Telefonumu açabildim sayende çok sağolasın.
Ekranımın düzeni vs kaybolmuş ve bazı yerlerde tema kahverengileşmiş. Bu normal mi acaba kullanmaya devam mı etsem yoksa dosyaları yedekleyip sıfırlasam mı ne tavsiye edersin acaba?
Sıfırlama kardeşim çünkü telefondan sıfırlarsan imei gider açılmaz. Twrp'den sıfırlanması gerekir ama bence maceraya gerek yok. Yeni miui sürümüne güncellendiği için ana ekrandakiler gitmiştir. Bununla geçmiş olsun

mettsahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mrşahin
Cihazım
Redmi note 9
Konular
0
Aynı sorun var biri yardım edebilirmi

Üst Alt