- Adım
- Aykut
- Cihazım
- mi 11 lite
- Konular
- 1
Arkadaşlar merhaba. Telefonum Xiaomi Mi 11 Lite ve yurt dışı cihazı. ROM işlerinden pek anlamadığım için hangi ROM var vs. bilmiyorum. Aldığım yer aracılığıyla bir yazılımcı uzaktan bağlanarak IMEI ve ROM atmıştı. Normalde güncelleme yapmayın IMEI gider diye uyarı yapmışlardı fakat kardeşim sistem güncellemesini başlatmış ve güncellemeyi yaptım. Şu an telefon recovery modunda takılı kaldı. Yeniden başlatma, ses kısma ve power tuşuna basılı tutarak reset atma vs. hiçbiri işe yaramıyor. Kapatıp açınca ekranım 2-3 saniyeliğine geliyor fakat tekrar recovery mod. Telefon durmadan bu döngüyü yapıyor 2 dk. recoveryde kalıp reset atıyor.
Recovery modda Connect with MIAsistant adında bir seçenek var. Telefonu kabloyla takıp pcsuite.mi.com'a gitmemi söylüyor. Bu sitedeki uygulamayı indirdim bilgisayarıma fakat uygulama telefonumu bağlayınca görmüyor ve yine bir şey yapamıyorum. Şu an sıfırlama seçeneğine basıp sıfırlamak istemiyorum içindeki resimleri almadan. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Eğer mecbur sıfırlayacaksam bile içindeki resimleri nasıl alabilirim yardımcı olur musunuz?
Bu arada başka bir formdan arkadaşın önermesi ile TWRP yükledim. Backup tuşuna bastığımda her yerde 0MB yazıyor acaba bu hafızanın sıfırlandığı anlamına mı geliyor?
Recovery modda Connect with MIAsistant adında bir seçenek var. Telefonu kabloyla takıp pcsuite.mi.com'a gitmemi söylüyor. Bu sitedeki uygulamayı indirdim bilgisayarıma fakat uygulama telefonumu bağlayınca görmüyor ve yine bir şey yapamıyorum. Şu an sıfırlama seçeneğine basıp sıfırlamak istemiyorum içindeki resimleri almadan. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Eğer mecbur sıfırlayacaksam bile içindeki resimleri nasıl alabilirim yardımcı olur musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada başka bir formdan arkadaşın önermesi ile TWRP yükledim. Backup tuşuna bastığımda her yerde 0MB yazıyor acaba bu hafızanın sıfırlandığı anlamına mı geliyor?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.