Yardım Xiaomi mi 11 ısınma sorunu

Taylanaladag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taylan
Cihazım
Xiaomi mi 10 5G
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.5.1.0 - KARARLI
Telefon Modeli
Mi 11 5G
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba geçen hafta yeniden Xiaomi ye döndüm mi 11 aldım fakat telefon aşırı derecede ısınıyor mobile legends oyununu oynarken özellikle kamera tarafından ciddi bir ısınma söz konusu ne yapabilirim ? Android'le aram çok iyi değil yardımcı olursanız çok sevinirim

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Dediğiniz yerde işlemci bulunuyor. SD888de ısı sorunu var hala, güncelleme ile halletmeleri lazım. Oyun ağırsa normaldir işlemci kısmı ısınabilir ama aşırı ısı varsa sıkıntı.

Oyla:

KALKAN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
VOLKAN
Cihazım
xiaomi mi 11
Konular
18
Arkadaşlar merhaba geçen hafta yeniden Xiaomi ye döndüm mi 11 aldım fakat telefon aşırı derecede ısınıyor mobile legends oyununu oynarken özellikle kamera tarafından ciddi bir ısınma söz konusu ne yapabilirim ? Android'le aram çok iyi değil yardımcı olursanız çok sevinirim
selam kardesim o sorun hepsinde var ben garatiye verdim yine ayni her yerle baglanti kurdum gitmedi
simdi sorunu cozeriz ama oyun performan duser eger batari ve isinmasini istemiyorsan ferformans dusecek oncelikle jtelefonunda root vorsa FKM KERNEL kur telefona orada bir suru ayar var CPU GPU BUNLARIN mhz lerini en asagi cek ve powersawe yap sorun gider

Oyla:

Taylanaladag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taylan
Cihazım
Xiaomi mi 10 5G
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
selam kardesim o sorun hepsinde var ben garatiye verdim yine ayni her yerle baglanti kurdum gitmedi
simdi sorunu cozeriz ama oyun performan duser eger batari ve isinmasini istemiyorsan ferformans dusecek oncelikle jtelefonunda root vorsa FKM KERNEL kur telefona orada bir suru ayar var CPU GPU BUNLARIN mhz lerini en asagi cek ve powersawe yap sorun gider
Merhaba root nedir bilmiyorum ne yazık ki hocam :( ve performansın düşmesini istemiyorum eğer bir çözüm bulamazlar da tüketici heyetine gideceğim faturam ile ...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğiniz yerde işlemci bulunuyor. SD888de ısı sorunu var hala, güncelleme ile halletmeleri lazım. Oyun ağırsa normaldir işlemci kısmı ısınabilir ama aşırı ısı varsa sıkıntı.
Teşekkürler , oyun 4 GB boyutu var ayarlardan öyle görüyorum bu ısının normal olduğunu düşünmüyorum daha önce mi 10 5g idi cihazım onda kayış gibi akıyordu valla

Oyla:

AyaZx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RedmiciXx
Cihazım
Redmi Not 8 Pro
Konular
3
Cihazın Hangi Derecede Isınıyor Ve Klima Altındamı Isınıyor Bana Cevap Verebilirmisin basıma gelmisti

Oyla:

Taylanaladag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taylan
Cihazım
Xiaomi mi 10 5G
Konular
2
Cihazın Hangi Derecede Isınıyor Ve Klima Altındamı Isınıyor Bana Cevap Verebilirmisin basıma gelmisti

Hocam belli bi derece söyleyemem ama elini rahatsız edecek kadar ısınıyor ve sen vazgeçiyorsun oynamaktan yer mekan farketmiyor klimalı alanda da aynı şekilde

Oyla:

Firostr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra
Cihazım
Mi 6
Konular
11
SP888'deki Cortex x1 mimarisinden dolayı ısınma sorunu var. Güncelleme ile belli oranda çözülebilir, tek çare beklemek.

Oyla:

Taylanaladag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taylan
Cihazım
Xiaomi mi 10 5G
Konular
2
SP888'deki Cortex x1 mimarisinden dolayı ısınma sorunu var. Güncelleme ile belli oranda çözülebilir, tek çare beklemek.
Ama bu büyük bi ayıp sayılmaz mı ? Bu telefon sonuç olarak şirketin tr deki en iyi cihazı değil mi ... Nasıl bir çözüm izleyebilirim sizce beklemek dışında daha 7 gün oldu alalı

Oyla:

AyaZx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RedmiciXx
Cihazım
Redmi Not 8 Pro
Konular
3
Ama bu büyük bi ayıp sayılmaz mı ? Bu telefon sonuç olarak şirketin tr deki en iyi cihazı değil mi ... Nasıl bir çözüm izleyebilirim sizce beklemek dışında daha 7 gün oldu alalı
Doğru Soylemek Gerekirse Dediklerimi Yap
1- Senkronize Ve Hesapları Kapa
2- Telefonu Pil Tasarufuna al
3- Ekranın Parlaklıgını Kıs
4- Cihazı Her gun 15 dk kapat Dursun Oyle Rahat Eder
5-Pil Kullanım İstatisliklerine Gir Her gun napıyosan yap oyunmu oynuyon sonra pil kullanım istatistikleri gircen bakcan hangisi daha Cok yiyior
6-Konum Erişimini Kapat Bir tık azalcak ama bu dediklerim her tık oldugu icin buyuk bi tık olcsk
7-Fan Kullan Soğutucu
8-Arka Planda Uygulama Çalışması
9-Telefonun Widgetleri Yani Canlı Duvar Kagıtı Varsa Bu Telefonunu Isıtır ve pilini somurur
10-Aşırı Yoğun Kullanma
11-Ucak Modunda Kullan Ve Karanlık Modda Kullan
12-Kamerada Isınıyor ise yapcak bisey yok cunku telefon kamera kullanıyor canlı duvar kağıdı gibi bu herkezde olan bir şey
13-Animasyonları 0.5 E Cek
14-Game Turboyu Kullanmadığın Zaman Kapa Bu Telefonunu Isıtır Oyunda Performans Modunu Ac
15-Pil Tasarufunda iken oyuna girme cunku pil tasarrufu nda cpu sınırlanır bu yuzden telefon ek cpu alcagı icin ısınır ve zorlarsın telefonu
16-Veri Yedeklemeyi Kapat Telefon Hakkındaya Gir Veri yedekleme kapat reklam kapat sonra
17-Güvenliğe Gir Telefonun Ram İni Boşalt Ve Optimize Et gunde 10 15 defa ondan sonraki gunlerde 5 6 kez optimize et daha bir suru var ben bunlar sayesinde telefon sıcaklıgını 36 nın ustune cıkarmıyorum

Oyla:

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Bu aralar xiaomi'nin bütün cihazları ısınıyor anlamıyorum havalardan mıdır nedir. Benim Mi note 10'da iki geziyorum sosyal medyada hissedilir şekilde ısınıyor. son 1 / 1.5 aydır böyle. Miui 12.5 güncellemesinden sonra böyle oldu

Oyla:
Üst Alt