Yardım Xiaomi Mi 10T Pro Şarj Sorunu

YusufReis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 12.1.2.0 (RJDTRXM) KARARLI
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 10T PRO
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Hayırlı günler.Ben 2 gün önce Xiaomi Mi 10T Pro aldım ama şarjı çok fena düşüyor nedendir acaba yardımcı olurmusunuz size zahmet saygılarımla

FarFara

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
11
Hayırlı günler.Ben 2 gün önce Xiaomi Mi 10T Pro aldım ama şarjı çok fena düşüyor nedendir acaba yardımcı olurmusunuz size zahmet saygılarımla
İlk önce telefonun ayarlardan pil kullanım istatistiklerine bi bak, hatta ekran görüntüsü al paylaş ona göre yorumlayalım. Tam şarj yap, günlük kullan. %10 civarında bu istatistikleri bak gör. Normalde şarj süresi uzun bir telefon. Kararlı global romlar genelde şarjı çok tüketiyor. Ayrıca site içerisinde pil tasarrufu için bir kaç yöntemin olduğu konular var. Takip edebilirsin

Oyla:

YusufReis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu yeni aldıysan başlarda öyle olur genelde bataryayı boşaltıp sarj etmeye çalış 2 3 defa
abi bugün yaptım bir kere 0 oldu batarya kapandı şarja taktım 100 oldu abi acaba uzaktan benm tlf güncelleme atabilirmisin

Oyla:

YusufReis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu tr den mi aldin ayarlardan en son sürüme güncelle
abi telefonu turkcellden aldım ve abi telefonu ilk açtıgımda güncelleme vardı yapmadım orda yazıyordu en son paketi yükle onu yaptım şuan 12.1.2.0 oldu güncelleme ama çok fazla şarj gidiyor

Oyla:

Anonym0us

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Anon
Cihazım
POCO F3
Konular
9
abi telefonu turkcellden aldım ve abi telefonu ilk açtıgımda güncelleme vardı yapmadım orda yazıyordu en son paketi yükle onu yaptım şuan 12.1.2.0 oldu güncelleme ama çok fazla şarj gidiyor
Tamam en son sürüm o, ekran lcd oldugu icin batarya fazla tükeniyor almadan önce düşünmeniz lazımdı
pil kullanım istatisliklerini paylaşabilir misin

Oyla:

YusufReis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
4
Tamam en son sürüm o, ekran lcd oldugu icin batarya fazla tükeniyor almadan önce düşünmeniz lazımdı
pil kullanım istatisliklerini paylaşabilir misin
abi ama bazı alan kişilerde adamlar pil 100 iken pubg oynuyor 1 saatte %98 pil tüketmiş benimkisi neden böyle

Oyla:
Üst Alt