Yardım Xiaomi mi 10t Pro mikrofon sorunu

clubsamata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bayx
Cihazım
xiomi mi t10pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12,5
Telefon Modeli
Xiaomi mi 10t Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaslar... Xiaomi mi 10t pro avrupa cikisli telefonun mikrofonu bozuldu izmit ve cevresinde bu isle ilgilenen varmi acaba ?

Simdiden Tesekkürler...

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Bende de aynı sıkıntı vardı, telefon görüşmelerinde karşı tarafa sesim çok az ve hışırtılı gidiyordu, kimse ne dediğimi anlamıyor yani o derece bozuk, tamirci anakartın değişmesi gerektiğini söyledi, hatta sorunu çözmesi için birisine mi10t pro telefon göndermiş, 10-15 güne sonuçlanır dedi, yani yapılması hayli güç şu an için, sensör sorunundan daha kötü bir sorun bu, yapılmazsa şayet telefon çöp durumda kalır...
Tamirci arkadaş Xiaomi satıyor Türkiye'ye yurtdışı cihazları ve ünlü biri, kendisinin dediğine göre Xiaomi'nin güncellemesi sonrası olduğunu söylüyor ve su kaçmış olarakta belirtiyor, suya dayanıksız demek oluyor benim anladığım, testler falan inandırıcı değil herhalde, maalesef suya karşı dayanıklılık yok dikkat ediniz, su sızmasın hiç bir şekilde... Bu arada telefon yere düştü bugün kılıflı Allah'tan, şu an düzeldi mikrofonu, geçende düzelmişti, ama inşallah bir daha arıza yapmaz kontrol ediyorum, mikrofon arızası bu telefonu çöp yapar malesef, beklemedeyim, satıcı bana haber verecek hassas telefon bunlar yapılmaya çalışılırsa daha kötü olabilir, düzelse bile tekrar arıza yapabilir, bana beklememi söyledi, şu an boşuna para vermememi söyledi, elindeki telefonu nasıl tamir ederlerse bana da haber verecek ,nasıl olacak bilmem, eğer güncelleme sonrası ile alakalı ise, bir daha Xiaomi mi tövbe derim, suya toza daha dayanıklı telefon almak önemli, Samsung varken almam Çin malı diyesim geliyor...

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt