Bende de aynı sıkıntı vardı, telefon görüşmelerinde karşı tarafa sesim çok az ve hışırtılı gidiyordu, kimse ne dediğimi anlamıyor yani o derece bozuk, tamirci anakartın değişmesi gerektiğini söyledi, hatta sorunu çözmesi için birisine mi10t pro telefon göndermiş, 10-15 güne sonuçlanır dedi, yani yapılması hayli güç şu an için, sensör sorunundan daha kötü bir sorun bu, yapılmazsa şayet telefon çöp durumda kalır...
Tamirci arkadaş Xiaomi satıyor Türkiye'ye yurtdışı cihazları ve ünlü biri, kendisinin dediğine göre Xiaomi'nin güncellemesi sonrası olduğunu söylüyor ve su kaçmış olarakta belirtiyor, suya dayanıksız demek oluyor benim anladığım, testler falan inandırıcı değil herhalde, maalesef suya karşı dayanıklılık yok dikkat ediniz, su sızmasın hiç bir şekilde... Bu arada telefon yere düştü bugün kılıflı Allah'tan, şu an düzeldi mikrofonu, geçende düzelmişti, ama inşallah bir daha arıza yapmaz kontrol ediyorum, mikrofon arızası bu telefonu çöp yapar malesef, beklemedeyim, satıcı bana haber verecek hassas telefon bunlar yapılmaya çalışılırsa daha kötü olabilir, düzelse bile tekrar arıza yapabilir, bana beklememi söyledi, şu an boşuna para vermememi söyledi, elindeki telefonu nasıl tamir ederlerse bana da haber verecek ,nasıl olacak bilmem, eğer güncelleme sonrası ile alakalı ise, bir daha Xiaomi mi tövbe derim, suya toza daha dayanıklı telefon almak önemli, Samsung varken almam Çin malı diyesim geliyor...