Yardım Xiaomi Mi 10T Pro Custom Rom Tavsiyesi

utkuee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Utku
Cihazım
iPhone 12 Mini
Meslek
Dijital Fotoğrafçı
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V12.0.6.0.QJDMIXM
Telefon Modeli
Xiaomi Mİ10T PRO
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar Türkiyede satılan Xiaomi ürünlerinde "Miui Türkiye & Global" adlı bir rom var sanırım tam olarak bilmiyorum ve bu rom içerisinde google ve xiaominin gereksiz "Bloatware" uygulamaları, yazılımları mevcutmuş sanırsam, "China" Romda ise hiçbir Google uygulaması yokmuş galiba ve weiobu, wechat gibi uygulamalar mevcutmuş bundan dolayı onuda yüklemek istemiyorum, EU Rom için ise daha çok özelleştirmeler mevcut Google veya Xiaomiden kaynaklı izlemeler "Reklamlar" ve vb vs mevcut değil, Xiaomi arama mesajlaşma uygulaması mevcut ve daha az ram tüketimi, daha stabil akıcı performans sunmakta dendi, İndian, EEA ve EU hakkındaki kullanım deneyimlerinizi paylaşabilirseniz, bunların dışında Rom tavsiyeniz var ise nedenleri ile birlikte belirtirseniz ve yazdığım şeylerde herhangi bir yanlışlık söz konusu ise düzeltebilirseniz çok memnun olurum.
(Cihazın Bootloader kilidi şuan kapalı, Rom kurulumundan önce açacağım ve şuan nasıl açacağımı araştırdığımdan dolayı "Açık" olarak belirttim."
Okuduğunuz için ve yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler, iyi forumlar, iyi günler.
--------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EEA ve Global Rom'da Xiaomi "Mesaj ve Arama" uygulaması yerine Google "Arama ve Mesajlaşma" Uygulaması bulunuyormuş, Şuan en mantıklı seçenek EU veya İndia Rom kurmak olarak bana gözüktü, şuan halen araştırıyorum, EU ve İndia hakkında detaylı olarak araştırmamı yaptıktan sonra ikisinden birinin "Resmi" Romunu kuracağım, hadi bakalım hayırlısı... :D

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Üst Alt