Yardım xiaomi mi 10t çağrı başka bir cihazda cevaplandı hatası

florentance

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 10 t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 12.1.2
Telefon Modeli
mi 10 t
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 hafta önce xiaomi mi 10t telefonunu aldım. Performans ve görüntü kalitesinden gayet memnunum fakat çağrılar ile alakalı sıkıntı yaşıyorum. Özellikle iphone x ve üzeri telefonlardan gelen cevapsız çağrıların bildirimleri düşmüyor, kilit ekranında gözükmüyor. Telefon uygulamasına girip çağrının geçmişine baktığımda çağrı başka bir cihazda cevaplandı yazıyor. Android ve eski model iphone telefonlardan arandığımda sıkıntı olmuyor arama geçmişinde cevapsız çağrı yazıyor, bildirimde geliyor, kilit ekranında da gözüküyor. Kaç gündür araştırıyorum bir çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılar.

Ermanarabaci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erman
Cihazım
Xiaomi Mi 10T P
Konular
0
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 hafta önce xiaomi mi 10t telefonunu aldım. Performans ve görüntü kalitesinden gayet memnunum fakat çağrılar ile alakalı sıkıntı yaşıyorum. Özellikle iphone x ve üzeri telefonlardan gelen cevapsız çağrıların bildirimleri düşmüyor, kilit ekranında gözükmüyor. Telefon uygulamasına girip çağrının geçmişine baktığımda çağrı başka bir cihazda cevaplandı yazıyor. Android ve eski model iphone telefonlardan arandığımda sıkıntı olmuyor arama geçmişinde cevapsız çağrı yazıyor, bildirimde geliyor, kilit ekranında da gözüküyor. Kaç gündür araştırıyorum bir çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılar.
Dostum merhaba
Aynı sorun bende de mevcut neden kaynaklandığını anlayamamıştım birkaç gündür araştırıyorum ancak bir çözüm bulamadim sen bir çözüm bulabildin mi acaba?

Oyla:

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Merhabalar cihaz garantili oldugundan arama uygulamasını degistirebilmem mümkün değil malesef farklı bir çözüm öneriniz olursa yardimci olursaniz cok sevinirim
Google Play'den True Phone uygulamasını indirin

Oyla:

okili

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okili
Cihazım
Xiaomi mi 10 t
Konular
0
Bir çözüm bulan varsa çözümü paylaşabilir mi acaba?

Oyla:

MİZANTROP

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asdsad
Cihazım
asdsadsad
Konular
0
cihazın garantili olmasıyla arama uygulamasını değiştirmenin ne alakası var acaba ? Ermanarabaci

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
MİZANTROP, Farklı rom kurmak için BL kilit açık olmalı,kilit açık olunca da garanti bitiyor o yüzden demiş olabilir...

Şu uygulama kullanılabilir...

Oyla:

okili

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okili
Cihazım
Xiaomi mi 10 t
Konular
0
Uygulama değiştirince sorun cozulmuyor bu arada

Oyla:

hknslmn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
mi 6
Konular
1
Merhabalar cihaz garantili oldugundan arama uygulamasını degistirebilmem mümkün değil malesef farklı bir çözüm öneriniz olursa yardimci olursaniz cok sevinirim
Telefon garantisiyle ilgili bir durum değil play store da True Phone uygulamasını kurup varsayilan olarak ayarlama yeterli gerçekten çok stabil çalışıyor ve sensör problemide yok. Tavsiye ederim.

Oyla:
Üst Alt