Yardım Xiaomi Mi 10T 4,5G sorunu

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Rom 12.0.1
Telefon Modeli
Mi 10t
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba, bir kaç sorum olacak. Yurtdışı malum yolla kayıtlı mi 10t cihazım 4,5g sorunu var. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor fakat sonra yeniden H+ (3g) dönüyor. İkinci sorum, twrp yüklemeye çalıştım sanırım olmadı. Recovery moda alınca fastboota atıyor. Pcye bağlayınca cihazımı görmüyor. Telefon açıkken görüyor fasbotta görmüyor. Tüm driverler kusursuz kurulu. Telefonu ayarlardan sıfırlasam düzelir mi, imei gider mi, teşekkürler

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Şebeke sorunu imei işleminin hatalı yapılmasından kaynaklanır. Fastboot modda görmemesi driver, pc ve cihazdan kaynaklanır. Driverların sorunsuz olduğundan eminseniz başka bir xiaomi cihazı fastboot modda bağlayın eğer onu görüyorsa sorun cihazdan kaynaklanıyor diyebiliriz..

Oyla:

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şebeke sorunu imei işleminin hatalı yapılmasından kaynaklanır. Fastboot modda görmemesi driver, pc ve cihazdan kaynaklanır. Driverların sorunsuz olduğundan eminseniz başka bir xiaomi cihazı fastboot modda bağlayın eğer onu görüyorsa sorun cihazdan kaynaklanıyor diyebiliriz..
Mi 9t ve mi 8se cihazı başarılı bir şekilde görüyor. Cihazda ne şekil bir sorun olabilir ki?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Mi 9t ve mi 8se cihazı başarılı bir şekilde görüyor. Cihazda ne şekil bir sorun olabilir ki?
Xİaomilerde fastboot modda görmeme işlemciden kaynaklı bir sorun ve genelde tamir olmuyor. Yinede başka pc başka kablo ile denemekte fayda var. Cihazların kablo seçtiğinede rastlamışlığımız vardır. şarj girişinde pamuklanma varsa temizleyin.

Oyla:

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Xİaomilerde fastboot modda görmeme işlemciden kaynaklı bir sorun ve genelde tamir olmuyor. Yinede başka pc başka kablo ile denemekte fayda var. Cihazların kablo seçtiğinede rastlamışlığımız vardır. şarj girişinde pamuklanma varsa temizleyin.
Anladım hocam. Peki ayarlardan telefonu sıfırlasam imei gider mi? Malum twrp yok. Stock twrp bile yok. Ama root var

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Anladım hocam. Peki ayarlardan telefonu sıfırlasam imei gider mi? Malum twrp yok. Stock twrp bile yok. Ama root var
x55 modem cihaz kullanan cihazlarda imei gitmiyor ama şebeke sorunları yaşama ihtimalinizde yüksek. eğer böyle bir sorunla karşılaşırsanız ki zaten imei işleminizin hatalı yapıldığını düşünüyorum cihazınız fastboot modda görmüyorsa tamirde olmaz. çok zorlanırsınız. bence format atmayın. Zaten format atma niyetiniz şebeke sorunu ise hiç bir şeye fayda etmez. ROm yüklemek, sıfırlamak şebeke sorunlarını düzeltmez..

Oyla:

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
x55 modem cihaz kullanan cihazlarda imei gitmiyor ama şebeke sorunları yaşama ihtimalinizde yüksek. eğer böyle bir sorunla karşılaşırsanız ki zaten imei işleminizin hatalı yapıldığını düşünüyorum cihazınız fastboot modda görmüyorsa tamirde olmaz. çok zorlanırsınız. bence format atmayın. Zaten format atma niyetiniz şebeke sorunu ise hiç bir şeye fayda etmez. ROm yüklemek, sıfırlamak şebeke sorunlarını düzeltmez..
Peki hocam son bir soru daha. Şu an global stock rom yüklü. Android 10 miui 12.0.1, ota üzerinden güncelleme kontrol et dediğimde güncelleme yoo diyor. Forumda paylaşılan recovery romlardan birini indirip ota içinden güncelleme paketi seçip yüklemeye çalışıyorum ama paket ayrıştırma hatası veriyor. Bunun çözümü var mı

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Peki hocam son bir soru daha. Şu an global stock rom yüklü. Android 10 miui 12.0.1, ota üzerinden güncelleme kontrol et dediğimde güncelleme yoo diyor. Forumda paylaşılan recovery romlardan birini indirip ota içinden güncelleme paketi seçip yüklemeye çalışıyorum ama paket ayrıştırma hatası veriyor. Bunun çözümü var mı
Root varsa cihazda ondan hata alıyor ve cihaz güncellemiyor kendini..çünkü root boot.img dosyasını değiştiriyor..
Cihaz normal açıkkende pc görmüyor mu ?

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Root varsa cihazda ondan hata alıyor ve cihaz güncellemiyor kendini..çünkü root boot.img dosyasını değiştiriyor..
Cihaz normal açıkkende pc görmüyor mu ?

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pc görüyor hocam. Akşam twrp yükledim. K30s ultra yazıyor. (benim cihaz mi 10t)
Umarım doğru twrp'dir

Oyla:

bebahce1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
M2007J3SG
Konular
1
K30s ultra ile mi 10t aynı cihaz. Doğru twrp.

Oyla:
Üst Alt