Soru Xiaomi Mi 10 menülerde reklam çıkıyor mu?

Cebep

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adim
Cihazım
Cihazım
Konular
1
Merhabalar,

Daha önce Xiaomi cihazlar hiç kullanmadım. Araştırma yaparken Xiaomi cihazlarda menüde reklam çıkmaya başladığınız öğrendim. Türkiye de satılan resmi Xiaomi Mi 10 cihazlarda menüde reklam çıkıyor mu acaba?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhabalar,

Daha önce Xiaomi cihazlar hiç kullanmadım. Araştırma yaparken Xiaomi cihazlarda menüde reklam çıkmaya başladığınız öğrendim. Türkiye de satılan resmi Xiaomi Mi 10 cihazlarda menüde reklam çıkıyor mu acaba?
Bunun önüne geçmek mümkün hocam forumda anlatımları var sıkıntınız olmasın

Oyla:

Cebep

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adim
Cihazım
Cihazım
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun önüne geçmek mümkün hocam forumda anlatımları var sıkıntınız olmasın
Mrb, ben cihazını root yapmak istemiyorum. Yollar vardır ama MIUI 12 veya üstü geçerken kilit koyabilirler. Genel olarak 8500tl lik cihazda menüde reklam çıkması bana çok ters geliyor. Türkiyede Mi 10 alan varsa menüde reklam çıkıp çıkmayacağını yorumu merak ediyorum.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Mrb, ben cihazını root yapmak istemiyorum. Yollar vardır ama MIUI 12 veya üstü geçerken kilit koyabilirler. Genel olarak 8500tl lik cihazda menüde reklam çıkması bana çok ters geliyor. Türkiyede Mi 10 alan varsa menüde reklam çıkıp çıkmayacağını yorumu merak ediyorum.
Hocam forumda henüz mi 10 kullanana denk gelmedim ancak bu reklam problemi aşıldı önceden vardı ama şuan yok

Oyla:
Üst Alt