Yardım XİAOMİ MARKET DURDURULDU HATASI

enessevgi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8
Konular
24
Günaydın herkese 6.0 güncellemesi geldikten sonra xiaomi market durduruldu hatası alıyorum yardımcı olabilecek varmı:)

enessevgi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada sürümü R.1.3.1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

enessevgi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8
Konular
24
Yardımcı olabilecek yokmu:?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam siz orijinal global romu mu yüklemiştiniz? Eğer öyleyse orijinal romda Türkiye için xiaomi market uygulaması bulunmuyor. Uygulamayı kaldırabilirsiniz eski romdan kalan artıktır.

Eğer uygulama kalsın istiyorsanız şöyle bir yöntem önerebilirim. ayarların altındaki bölge seçiminden hindistan'ı seçin. Seçim yaptığınızda otomatik olarak bölge için uygun uygulamalar yüklenecektir ve bu uygulamalar arasında Xiaomi Market de bulunuyor. Kullandığınız sürümle uyumlu olan Xiaomi MArket yüklendikten sonra yeniden bölge ayarnızı Türkiye olarak değiştirbilirsiniz.

Oyla:

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
bende de bulunmuyor konuyu görünce 5 dakika baktım sağa sola :D bence de artık olabilir.

Oyla:

enessevgi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8
Konular
24
Hocam siz orijinal global romu mu yüklemiştiniz? Eğer öyleyse orijinal romda Türkiye için xiaomi market uygulaması bulunmuyor. Uygulamayı kaldırabilirsiniz eski romdan kalan artıktır.

Eğer uygulama kalsın istiyorsanız şöyle bir yöntem önerebilirim. ayarların altındaki bölge seçiminden hindistan'ı seçin. Seçim yaptığınızda otomatik olarak bölge için uygun uygulamalar yüklenecektir ve bu uygulamalar arasında Xiaomi Market de bulunuyor. Kullandığınız sürümle uyumlu olan Xiaomi MArket yüklendikten sonra yeniden bölge ayarnızı Türkiye olarak değiştirbilirsiniz.
Hocam yaptım ama bu satın almak için bir market ben uygulama yukluyordum yani bu normalde yok zaten developer rom kullanıyorum ben internet ten bulup apk yuklemistim şimdi yeni sürümde çalışmıyor

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam yaptım ama bu satın almak için bir market ben uygulama yukluyordum yani bu normalde yok zaten developer rom kullanıyorum ben internet ten bulup apk yuklemistim şimdi yeni sürümde çalışmıyor
Anlatılan bölge değiştirme işlemini yaptınız mı?

Oyla:

enessevgi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8
Konular
24
Anlatılan bölge değiştirme işlemini yaptınız mı?
Yaptım hocam mi store yüklendi ama bu alışveriş yapmak için benim bahsettiğim mi market buradan apk yukleyebiliyordum bölge değiştirince bu yüklendi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
Android M ile birlikte apk olarak yüklediğiniz market çoğu zaman durduruldu diyor, silerseniz de yeniden yüklenmiyor. Lucky Patcher ile sistem uygulaması olarak yükleye biliyorsunuz bir süre sonra tekrar zorla kapanmalar oluyor uygulamada.

Oyla:

enessevgi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8
Konular
24
Android M ile birlikte apk olarak yüklediğiniz market çoğu zaman durduruldu diyor, silerseniz de yeniden yüklenmiyor. Lucky Patcher ile sistem uygulaması olarak yükleye biliyorsunuz bir süre sonra tekrar zorla kapanmalar oluyor uygulamada.
Tam olarak nasıl çalışıyor bu uygulama hocam bide indirebilecegim bir link verirseniz sevinirimnod~~

Oyla:
Üst Alt