Hocam yaptım ama bu satın almak için bir market ben uygulama yukluyordum yani bu normalde yok zaten developer rom kullanıyorum ben internet ten bulup apk yuklemistim şimdi yeni sürümde çalışmıyorHocam siz orijinal global romu mu yüklemiştiniz? Eğer öyleyse orijinal romda Türkiye için xiaomi market uygulaması bulunmuyor. Uygulamayı kaldırabilirsiniz eski romdan kalan artıktır.
Eğer uygulama kalsın istiyorsanız şöyle bir yöntem önerebilirim. ayarların altındaki bölge seçiminden hindistan'ı seçin. Seçim yaptığınızda otomatik olarak bölge için uygun uygulamalar yüklenecektir ve bu uygulamalar arasında Xiaomi Market de bulunuyor. Kullandığınız sürümle uyumlu olan Xiaomi MArket yüklendikten sonra yeniden bölge ayarnızı Türkiye olarak değiştirbilirsiniz.
Anlatılan bölge değiştirme işlemini yaptınız mı?Hocam yaptım ama bu satın almak için bir market ben uygulama yukluyordum yani bu normalde yok zaten developer rom kullanıyorum ben internet ten bulup apk yuklemistim şimdi yeni sürümde çalışmıyor
Yaptım hocam mi store yüklendi ama bu alışveriş yapmak için benim bahsettiğim mi market buradan apk yukleyebiliyordum bölge değiştirince bu yüklendiAnlatılan bölge değiştirme işlemini yaptınız mı?
Tam olarak nasıl çalışıyor bu uygulama hocam bide indirebilecegim bir link verirseniz sevinirimAndroid M ile birlikte apk olarak yüklediğiniz market çoğu zaman durduruldu diyor, silerseniz de yeniden yüklenmiyor. Lucky Patcher ile sistem uygulaması olarak yükleye biliyorsunuz bir süre sonra tekrar zorla kapanmalar oluyor uygulamada.