Soru xiaomi markası sizi pişman etti mi?

ultio_23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eh işte
Cihazım
note 3
Konular
2
arkadaşlar xiaomi marka cep telefonu almadan önce büyük bi hevesle alıp kullandıktan sonra keşke almasaydım dediğiniz oldu mu? olduysa sebeplerini yazar mısınız?

Ilker1710

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ilker
Cihazım
Mi5 pro
Konular
0
telefonu cok buyuk hevesle aldim
en buyuk sorunu sebeke sorunu
sebeke zayif
internete giriyorum 4lte baglaniyor 1 dk sonra edge ye gecmis
3g ye cekiyorum 2_3 dk sonra edgeye gecmis avea kullaniyorsan ve bulundugin yerden kotu cekiyorsa alma
turlcellde sorun yok diyorlar
geri kalan ozellikleri oyun da harika dogru duzgun isinmiyor sarji yeterli
90_100 dk sarj oluyor

Oyla:

eskiyapar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
5
Resmi note 3 pro ve mı max. 2 tane xiaomi evimizde.İyiki öyle.Çokkk memnunuz.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

eserdemir34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eser
Cihazım
mi max
Konular
3
MERHABA, mi max telefonum var ama twitter'a giremiyorum, uygulamayı açıp kullanıcı adı şifre giriyorum, yüklüyor yüklüyor ama sonra hata veriyor giremiyorum, yardımcı olabilir misiniz, teşekkürler

Oyla:

xiaomi_ersin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi mı 5
Konular
36
arkadaşlar xiaomi marka cep telefonu almadan önce büyük bi hevesle alıp kullandıktan sonra keşke almasaydım dediğiniz oldu mu? olduysa sebeplerini yazar mısınız?
Mı 5, kullanıyorum herşeyinden ziyadesiyle memnunum tasarımı ekranı performansı kesinlikle üst düzey kamera herşey için yeterli ve gelelim aldıktan sonra memnun kalmadigim tek kritere pil ekran süresi bataryanin kendisiyle alakalı bı sorun yok tabiki sorun yazılımsal aslında daha keşke almasaydim değilde su yazılım olaylarını rom root bilmem ne biraz daha öğreniyor alsaymisim yani sonuç olarak memnun kalmadigim tek krtier YAZILIM onu da asarim diyorsanız kesinlikle tavsiye ederim saygilar

Oyla:

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Sadece yeni modele geçmekte geç kaldiysaniz , keşke daha önceden gecseydim diye veryansın ederiz. Başka bişey ne ben düşünüyorum ne de düşünen vardır diye düşünüyorum.

Oyla:

napsterleard

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
hayatımda tek pişmanlığım xiaomi oldu .. ilk aldığımda redmi 3 pro aldım hep donuyordu çok rom değiştim olmadı sattım redmi note 4 telefonda bir kaç işlem yapıyorum ram 400 mb kadar düşüyor sattım redmi note 3 pro aldım yine aynı ram çabuk doluyor anlık açtıklarımı kapatmama ragmen telefon boşta iken 1gb altına düşüyor.. şimdide redmi note 3 pro var çok şükür şarjda iken hasar oldu ses çıkmıyor telefondan satıp kurtulcam..

Oyla:

Xiaomi Mi5™

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mavi
Cihazım
Blue Whale
Konular
17
hayatımda tek pişmanlığım xiaomi oldu .. ilk aldığımda redmi 3 pro aldım hep donuyordu çok rom değiştim olmadı sattım redmi note 4 telefonda bir kaç işlem yapıyorum ram 400 mb kadar düşüyor sattım redmi note 3 pro aldım yine aynı ram çabuk doluyor anlık açtıklarımı kapatmama ragmen telefon boşta iken 1gb altına düşüyor.. şimdide redmi note 3 pro var çok şükür şarjda iken hasar oldu ses çıkmıyor telefondan satıp kurtulcam..
Baya çile çekmişsin, elektronik birazda şans işi

Oyla:
Üst Alt