Uygulama Xiaomi Mail Uygulamasını Samsungda kullanabilir miyiz?

thebaboli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan Akdaş
Cihazım
Mi 5s
Konular
2
Merhaba forumdaşlar

Xiaomi mail uygulamasının nette apksı mevcut. Bunu indirerek Samsung S21 e kurdum ama uygulamayı açmak için dokunduğumda açmıyor, tekrar dokunduğumda uygulama sürekli olarak duruyor diyor ve kapatmak durumunda kalıyorum.

Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Xiaomi Mail uygulaması neden önemli derseniz, aktif kullandığım mail adresine 50 den fazla farklı mail adresi yönlendirmiş durumdayım ve bir çok mail uygulaması kullanmama rağmen hiçbiri xiaomideki gibi 50 den fazlar farklı mail adresine gelen aynı kişiden ve aynı konulu maili tek bir mail gibi göstermiyor. Diğerlerinde 50 den fazla maili tek tek seçip silmek durumunda kalıyorum bunda ise tek bir maili silerek 50 sini de silmiş oluyorum.

Sözün özü illa Xiaomi Mail uygulaması şart değil bu özelliği sunabilecek farklı bir mail uygulaması varsa onu da tercih edebilirim. Önerilerinize açığım.

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Hocam Xiaomi uygulamasını unutun. Yıllardır kullandığım K-9 Mail uygulamasını kullanın. Açık kaynak kodlu ve güvenilirdir.

Kaynak koduna ulaşabilirsiniz.
Play Store link'ine ulaşabilirsiniz.
Kendi web sitesine ulaşabilirsiniz.
F-droid sayfasına ulaşabilirsiniz.

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
Merhaba forumdaşlar

Xiaomi mail uygulamasının nette apksı mevcut. Bunu indirerek Samsung S21 e kurdum ama uygulamayı açmak için dokunduğumda açmıyor, tekrar dokunduğumda uygulama sürekli olarak duruyor diyor ve kapatmak durumunda kalıyorum.

Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Xiaomi Mail uygulaması neden önemli derseniz, aktif kullandığım mail adresine 50 den fazla farklı mail adresi yönlendirmiş durumdayım ve bir çok mail uygulaması kullanmama rağmen hiçbiri xiaomideki gibi 50 den fazlar farklı mail adresine gelen aynı kişiden ve aynı konulu maili tek bir mail gibi göstermiyor. Diğerlerinde 50 den fazla maili tek tek seçip silmek durumunda kalıyorum bunda ise tek bir maili silerek 50 sini de silmiş oluyorum.

Sözün özü illa Xiaomi Mail uygulaması şart değil bu özelliği sunabilecek farklı bir mail uygulaması varsa onu da tercih edebilirim. Önerilerinize açığım.
Öneri veremem ama xiaominin kaynakları Samsungda olmadığı için uygulama açılmaz hata verir anca portlanmış apk bulmanız lazım o da ne kadar düzgün çalışır bilemiyorum

thebaboli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan Akdaş
Cihazım
Mi 5s
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Xiaomi uygulamasını unutun. Yıllardır kullandığım K-9 Mail uygulamasını kullanın. Açık kaynak kodlu ve güvenilirdir.

Kaynak koduna ulaşabilirsiniz.
Play Store link'ine ulaşabilirsiniz.
Kendi web sitesine ulaşabilirsiniz.
F-droid sayfasına ulaşabilirsiniz.
Hocam güzel uygulama ama aradığım özellik mevcut değil ne yazık ki.

thebaboli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan Akdaş
Cihazım
Mi 5s
Konular
2
Aradığınız özellik tam olarak nedir?
Aktif kullandığım mail adresine 50 den fazla farklı mail adresi yönlendirmiş durumdayım ve bir çok mail uygulaması kullanmama rağmen hiçbiri xiaomideki gibi 50 den fazla farklı mail adresine gelen aynı kişiden ve aynı konulu maili tek bir mail gibi göstermiyor. Diğerlerinde 50 den fazla maili tek tek seçip silmek durumunda kalıyorum bunda ise tek bir maili silerek 50 sini de silmiş oluyorum.

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Aktif kullandığım mail adresine 50 den fazla farklı mail adresi yönlendirmiş durumdayım ve bir çok mail uygulaması kullanmama rağmen hiçbiri xiaomideki gibi 50 den fazla farklı mail adresine gelen aynı kişiden ve aynı konulu maili tek bir mail gibi göstermiyor. Diğerlerinde 50 den fazla maili tek tek seçip silmek durumunda kalıyorum bunda ise tek bir maili silerek 50 sini de silmiş oluyorum.
Hocam 50'den fazla farklı mail adreslerine yani Gelen kutularındaki gelen aynı kişiden ve aynı konulu mail'leri nasıl tek bir mail gibi görüyorsunuz Xiaomi'nin uygulamasında bunu çözemedim açıkçası. Filtreleme ile mi yapıyorsunuz?

veliahht

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NAZİF
Cihazım
Mİ_6
Meslek
İŞSİZ
Konular
3
BlueMail kullanın aradığınız tam olarak bu

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

thebaboli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan Akdaş
Cihazım
Mi 5s
Konular
2
Hocam 50'den fazla farklı mail adreslerine yani Gelen kutularındaki gelen aynı kişiden ve aynı konulu mail'leri nasıl tek bir mail gibi görüyorsunuz Xiaomi'nin uygulamasında bunu çözemedim açıkçası. Filtreleme ile mi yapıyorsunuz?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

İlk resimde tek mail gibi gözüküyor ama mailin içine girince aynı konulu farklı mail hesaplarına gelen mailleri görebiliyoruz.

Bunu sil deyince hepsini siliyor, tek tek silmek zorunda kalmıyorum

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10

İlk resimde tek mail gibi gözüküyor ama mailin içine girince aynı konulu farklı mail hesaplarına gelen mailleri görebiliyoruz.

Bunu sil deyince hepsini siliyor, tek tek silmek zorunda kalmıyorum
Hocam size yardım etmek için 50'den fazla mail hesabını tek bir hesaba yönlendirip aynı ortamı oluşturmak isterdim ama maalesef o kadar mail hesabım yok o yüzden size önerdiğim uygulamanın filtreleme özelliğini denemenizi tavsiye ederim.

Üst Alt