Xiaomi 2010 yılında kurulan teknoloji firması ; firmanın kısa hayatında dönüm noktası artık bilgisayar sektörüne adım atmaya hazırlanıyorlar.Bu bahsi geçen laptop un yılın 2.çeyreğinde açıklanıp 2.yarısında piyasaya çıkması bekleniyor.
Söylentilere göre laptop un 8gb ram i ve intel core i7 işlemci barındırması bekleniyor.Daha önceki sızıntılarda içinde işletim sistemi olarak linux kullanılacağı söyleniyordu ama son dönemdeki Microsoft ile yakın temaslar(Xiaomi mi4 e windows10 gelmesi,Mi pad in windows10 lu versiyonu çıkması) sonucunda cihazda windows10 bulunması bekleniyor.12.5" yüksek çözünürlüklü ekran bekleniyor.Kesin olan tek şey bu cihazın aynı kategoride bilgisayarlara oranla çok ucuz olacağı.
Siz ne düşünüyorsunuz Xiaomi bir bilgisayar çıkarsa ilgi duyarmısnız talep edermisiniz?
kaynak:
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Söylentilere göre laptop un 8gb ram i ve intel core i7 işlemci barındırması bekleniyor.Daha önceki sızıntılarda içinde işletim sistemi olarak linux kullanılacağı söyleniyordu ama son dönemdeki Microsoft ile yakın temaslar(Xiaomi mi4 e windows10 gelmesi,Mi pad in windows10 lu versiyonu çıkması) sonucunda cihazda windows10 bulunması bekleniyor.12.5" yüksek çözünürlüklü ekran bekleniyor.Kesin olan tek şey bu cihazın aynı kategoride bilgisayarlara oranla çok ucuz olacağı.
Siz ne düşünüyorsunuz Xiaomi bir bilgisayar çıkarsa ilgi duyarmısnız talep edermisiniz?
- İşletim Sistemi: Linux (son iddalar windows10 olacağını söylüyor)
- İşlemci: İşlemci serisi Intel Core i7 4.nesil
- RAM: 8GB
- Ekran boyutu: 15.6-inç yada 12,5-inç
- Ekran Çözünürlüğü: 1080 × 1920
- Ekran teknolojisi: LED arka aydınlatma
- Grafik yongası: NVIDIA GeForce GTX 760m
- Ekran kartı bellek kapasitesi: 2GB
- Fiyatı: 2999 Yuan (466 $) son iddaalar 250$ olabilceğini dile getiriyor.
kaynak:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir