Hangi marka kablolu kulaklık kullandıysam hepsinde belirli bir süre sonra bir kulaklığından ses gelmemeye( Jak giriş yerleri cepte kullanımlarda hareket ettiğinden iletkenlerde kopukluklar yaşanıyor ) başlıyor, ki eşyalarımı özenle düzenli şekilde kullanan titiz biri olmama rağmen. 6 sene önce Sennheiser kulaklığımı 2 sene kullandım, ki buda en uzun ömürlü kablolu kulaklığımdı .Diğerleri (sony,xiaomi piston basic edition,kz) maksimum 1 sene dayandılar.
Bu sebepten ötürü yeni aldığım Pocophone F1 ile birlikte kullanmak adına Bluetooth kulaklık araştırmaya başladım ve 11.11 indirimlerinde AliExpress ten Bluedio TN Bluetooth kulaklığı 10$ a takipli kargo ile satın aldım.Toplam 16 günde elime ulaştı. (Dilerseniz 3$ fazladan vererek Türkiye depolarından Aras Kargo vasıtası ile 1-3 günde elinize ulaştırılabiliyor).
Ben uğraşmak istemem derseniz Forumda 100 TL ye satılıyor.
Ülkemizde piyasada 'Düzgün'denebilecek bir bluetooth kulaklık 170 liralarladan başlıyor.
Bu yüzden fiyatına göre sunduğu kalite üst seviylerde.
AliExpress:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gearbest:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Forum:
Satış - ***XİAOMİ Aksesuar, Şarj Aleti-Kablo-Kulaklık***
Ses kalitesi ve seviyesi , ses izolasyonu , malzeme kalitesi , şarj ömrü , aktif gürültü önleme özelliği(ANC) ile bütünüyle çok iyi ve kaliteli bir kulaklık. Şiddetle tavsiye ederim
Evde ve bilgisayarda günlük kullanmak için ise JBL T110 kullanıyorum ve ondanda gayet memnumum