Soru XİAOMİ KULAKLIK

Enes Şura

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ENes Şura
Cihazım
A2 lite
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stabil v 5
Telefon Modeli
A2 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar kulaklık alacağım bir tarafta Xiaomi Yarım kulakiçi çift sürülücü stereo Kulaklık var, diğer tarafta JBL kulaklık var fiyatları aynı 89 tl. Tavsiyeniz nedir

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Eğer ki özellikleri de aynı ise (bas,tiz,ses gücü kalitesi vesaire) aksesuar olarak hangisi güzel ve şık duruyorsa onu alın hocam ; yaniiii XİAOMİ
Selametle

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Kulaklık konusunda aşağıdaki önerimi dikkate almanızı tavsiye ediyorum :)
Hangi marka kablolu kulaklık kullandıysam hepsinde belirli bir süre sonra bir kulaklığından ses gelmemeye( Jak giriş yerleri cepte kullanımlarda hareket ettiğinden iletkenlerde kopukluklar yaşanıyor ) başlıyor, ki eşyalarımı özenle düzenli şekilde kullanan titiz biri olmama rağmen. 6 sene önce Sennheiser kulaklığımı 2 sene kullandım, ki buda en uzun ömürlü kablolu kulaklığımdı .Diğerleri (sony,xiaomi piston basic edition,kz) maksimum 1 sene dayandılar.

Bu sebepten ötürü yeni aldığım Pocophone F1 ile birlikte kullanmak adına Bluetooth kulaklık araştırmaya başladım ve 11.11 indirimlerinde AliExpress ten Bluedio TN Bluetooth kulaklığı 10$ a takipli kargo ile satın aldım.Toplam 16 günde elime ulaştı. (Dilerseniz 3$ fazladan vererek Türkiye depolarından Aras Kargo vasıtası ile 1-3 günde elinize ulaştırılabiliyor).
Ben uğraşmak istemem derseniz Forumda 100 TL ye satılıyor.
Ülkemizde piyasada 'Düzgün'denebilecek bir bluetooth kulaklık 170 liralarladan başlıyor.
Bu yüzden fiyatına göre sunduğu kalite üst seviylerde.

AliExpress:

Gearbest:

Forum:
Satış - ***XİAOMİ Aksesuar, Şarj Aleti-Kablo-Kulaklık***

Ses kalitesi ve seviyesi , ses izolasyonu , malzeme kalitesi , şarj ömrü , aktif gürültü önleme özelliği(ANC) ile bütünüyle çok iyi ve kaliteli bir kulaklık. Şiddetle tavsiye ederim :)

Evde ve bilgisayarda günlük kullanmak için ise JBL T110 kullanıyorum ve ondanda gayet memnumum :)

Son düzenleme:
Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Xiaomi hybrid pro hd alınır mı? Ya da o kadar para vermeye gerek yok hybrid hd yeter mi? Başka kulaklık önerileri de alabilirim

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Xiaomi hybrid pro hd alınır mı? Ya da o kadar para vermeye gerek yok hybrid hd yeter mi? Başka kulaklık önerileri de alabilirim
Ses kaliteleri üst seviyede ve aralarında çok bariz fark yok. Ancak önerime göz atmanızı tavsiye ederim :)
Hangi marka kablolu kulaklık kullandıysam hepsinde belirli bir süre sonra bir kulaklığından ses gelmemeye( Jak giriş yerleri cepte kullanımlarda hareket ettiğinden iletkenlerde kopukluklar yaşanıyor ) başlıyor, ki eşyalarımı özenle düzenli şekilde kullanan titiz biri olmama rağmen. 6 sene önce Sennheiser kulaklığımı 2 sene kullandım, ki buda en uzun ömürlü kablolu kulaklığımdı .Diğerleri (sony,xiaomi piston basic edition,kz) maksimum 1 sene dayandılar.

Bu sebepten ötürü yeni aldığım Pocophone F1 ile birlikte kullanmak adına Bluetooth kulaklık araştırmaya başladım ve 11.11 indirimlerinde AliExpress ten Bluedio TN Bluetooth kulaklığı 10$ a takipli kargo ile satın aldım.Toplam 16 günde elime ulaştı. (Dilerseniz 3$ fazladan vererek Türkiye depolarından Aras Kargo vasıtası ile 1-3 günde elinize ulaştırılabiliyor).
Ben uğraşmak istemem derseniz Forumda 100 TL ye satılıyor.
Ülkemizde piyasada 'Düzgün'denebilecek bir bluetooth kulaklık 170 liralarladan başlıyor.
Bu yüzden fiyatına göre sunduğu kalite üst seviylerde.

AliExpress:

Gearbest:

Forum:
Satış - ***XİAOMİ Aksesuar, Şarj Aleti-Kablo-Kulaklık***

Ses kalitesi ve seviyesi , ses izolasyonu , malzeme kalitesi , şarj ömrü , aktif gürültü önleme özelliği(ANC) ile bütünüyle çok iyi ve kaliteli bir kulaklık. Şiddetle tavsiye ederim :)

Evde ve bilgisayarda günlük kullanmak için ise JBL T110 kullanıyorum ve ondanda gayet memnumum :)

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Ben şiddetle Marshall mode kulaklık tavsiye ederim.parasını sonuna kadar hakediyor

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Ses kaliteleri üst seviyede ve aralarında çok bariz fark yok. Ancak önerime göz atmanızı tavsiye ederim :)
Bluetooth kulaklık düşünmüyorum sağolun. Şu anda Xiaomi piston basic edition kullanıyorum, 2 yıldır bir problem yaşamadım. Temiz kullanırım daha bu zamana kadar kulaklık bozmadım. Telefonumda ses konusunda ayrı bir sürücüsü var, o yüzden acaba o paraya değer mi diye düşünüyorum.
Ben şiddetle Marshall mode kulaklık tavsiye ederim.parasını sonuna kadar hakediyor
O kadar bütçem yok maalesef

Oyla:

fasakasa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fasakasa
Cihazım
Mi8
Konular
31
sony mdrxb50ap kullanıyorum gayet memnunum. 6s ile de bu kulaklığı kullanıyordum ama mi8de daha güzel performansı.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Enes Şura

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ENes Şura
Cihazım
A2 lite
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulak içi kullanamıyorum ben, yarım kulak içi olacak, yani iPhone kulaklığı gibi, bu tarz bir öneriniz var mı

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt