Soru xiaomi kulaklığım orijinal mi?

fayikerdem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ERDEM
Cihazım
redmi note8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.3
Telefon Modeli
redmi note8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba. bu kulaklığı aldım ve kulaklığın etiketindeki karekod cihazdaki qr kod okuyucu ile okunmuyor . Acaba çakma mı bu kulaklık ? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ona göre iade talebinde bulunacağım.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Arkadaşlar merhaba. bu kulaklığı aldım ve kulaklığın etiketindeki karekod cihazdaki qr kod okuyucu ile okunmuyor . Acaba çakma mı bu kulaklık ? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ona göre iade talebinde bulunacağım.
Hocam ben de Hepsiburada dan Xiaomi typ-c kulaklık almıştım.Ama onun üzerindeki linki de görmesine rağmen siteye ulaşamıyor.Ulaşsa da bir şey olacağını sanmıyorum doğrusu.

Oyla:

fayikerdem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ERDEM
Cihazım
redmi note8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben de Hepsiburada dan Xiaomi typ-c kulaklık almıştım.Ama onun üzerindeki linki de görmesine rağmen siteye ulaşamıyor.Ulaşsa da bir şey olacağını sanmıyorum doğrusu.

Farklı bir qr kod uygulaması indirerek tekrar denedim ve okudu. Linki bilgisayardan yazıp girdim ve bu sonucu aldım. Çakmaymış yani iade talep edeceğim. Sen de bir dene kardeşim.
Authentication failed.
Please be careful of products from unauthorized resellers and only make purchases through and our official partners.

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Farklı bir qr kod uygulaması indirerek tekrar denedim ve okudu. Linki bilgisayardan yazıp girdim ve bu sonucu aldım. Çakmaymış yani iade talep edeceğim. Sen de bir dene kardeşim.
Authentication failed.
Please be careful of products from unauthorized resellers and only make purchases through and our official partners.
Qr kod uygulamasını ismini söyleyebilir misiniz ?

Oyla:

adams.mpx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mi 8 :)
Konular
1
Benim de geçen hafta aynı siteden aldığım kulaklık sahte çıkmıştı. iade işlemi başlatıp geri gönderdim tabiki. Ürün değerlendirmesine kulaklığın sahte olduğunu belirttim yayınlamadılar, yorumumu reddettiler. Elinizde tutmayın iade edin 2 günde bozulur sonra.

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Hocam ben daha bakmadım ama kutusu orijinal Xiaomidi.Çince İngilizce bı şeyler yazıyordu.Bi de hocam benim satıcım Hepsiburadanın kendisi.O yüzden çakma olduğunu düşünmuyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
üyorum

Oyla:
Üst Alt