Sohbet Xiaomi kavisli kenardan vaz mı geçti ?

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
92
merhaba herkese

şimdi malum siteden son çıkan modelleri inceliyorum da... .... kavisli kenar kullanımına mi note ve mi 10 ile geçmiş idi... ve sonrasında çıkan cihazlarda bu yapıyı göremez olduk

evet.. şahsen kullanım açısından kavisli kenarların kullanımda sorun yaptığını biliyorum. misal film ve oyun da kenar görüntüler kavis üzerinde kalıyor. ama görsellik açısından şahsen ben beğenmiş idim.. kullanım zorlukları bir miktar göreceli karar.. programsal olarak görüntü dağılımı kontrol edilebilir ama cihaza genel olarak karşıdan bakıldığında kavis kenarın verdiği oval etkinin daha güzel olacağını düşünüyorum.. kullanım esnasında simgeler veya dokunmatik ayarların o kısımlara konumlanmaları engellenebilir düşüncesindeyim

bilgi ve yorumlarınız.. hatta kavisli kenara sahib cihaz kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi ?

akkor006

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
k20 pro
Konular
12
Kavisli ekran güzel fakat ekran koruyucu film ve camlar yönünden olumsuzluğa neden olabiliyor
Malum çok fazla telefon kullanıcıları ekranlarının çizilmemesi için gerekli özeni göstermeye gayret ediyor.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt