Rehber Xiaomi HyperOs Ta Bootloader Açma Rehberi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iphonesimlok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
HUAWEİ P30 PRO
Meslek
TEKNİK SERVİS
Konular
2

Xiaomi HyperOs te Bootloader Açma Rehberi​

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ön gereklilikler: 30 günden eski Xiaomi hesabının olması. Elinizde yoksa (yeni açacaksanız eğer) 30 gün beklemek zorundasınız.

- Öncelikle Xiaomi Topluluğu 5.3.31 ve üstü sürümü kurun, bulamazsanız eğer apk

- Ben kısmına gidip Ayarlar > Bölgeyi değiştir'e tıklayıp bölgenizi Global yapın.

- Uygulama tekrar açılınca "Ben" bölümüne gidip "Önyükleyici kilidini aç" kısmına tıklayın, bazen direk gelmeyebiliyor, uygulamayı kapatıp biraz bekleyin, bu seçenek gelecektir.

- Sonrasında "Kilit açma için başvurun" kısmına tıklayın.

- xxx tarihine erişim izni aldınız der ise işlem tamamdır. Uygulama kotasına ulaşıldı der ise akşam 19:00'da tekrar deneyin.

Sonrasında Ayarlar > Telefon Hakkında > OS Sürümü yazan kısmına 8-10 kere tıklayıp geliştirici seçeneklerini açıyoruz. Sonrasında Ayarlar > Ek Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri kısmına gidip Mi Kilit açma durumuna tıklayın ve hesap ekleyin. Başarı ile eklendi dedi ise 72 saat / 3 gün sonrasında Mi Unlock uygulaması ile bilgisayar üzerinden açabilirsiniz.

drjacob

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dr jacob
Cihazım
...
Konular
25

Xiaomi HyperOs te Bootloader Açma Rehberi​

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ön gereklilikler: 30 günden eski Xiaomi hesabının olması. Elinizde yoksa (yeni açacaksanız eğer) 30 gün beklemek zorundasınız.

- Öncelikle Xiaomi Topluluğu 5.3.31 ve üstü sürümü kurun, bulamazsanız eğer apk

- Ben kısmına gidip Ayarlar > Bölgeyi değiştir'e tıklayıp bölgenizi Global yapın.

- Uygulama tekrar açılınca "Ben" bölümüne gidip "Önyükleyici kilidini aç" kısmına tıklayın, bazen direk gelmeyebiliyor, uygulamayı kapatıp biraz bekleyin, bu seçenek gelecektir.

- Sonrasında "Kilit açma için başvurun" kısmına tıklayın.

- xxx tarihine erişim izni aldınız der ise işlem tamamdır. Uygulama kotasına ulaşıldı der ise akşam 19:00'da tekrar deneyin.

Sonrasında Ayarlar > Telefon Hakkında > OS Sürümü yazan kısmına 8-10 kere tıklayıp geliştirici seçeneklerini açıyoruz. Sonrasında Ayarlar > Ek Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri kısmına gidip Mi Kilit açma durumuna tıklayın ve hesap ekleyin. Başarı ile eklendi dedi ise 72 saat / 3 gün sonrasında Mi Unlock uygulaması ile bilgisayar üzerinden açabilirsiniz.
Eline sağlık.

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
594
Konu sonraki yorumları kapatılmıştır.
Ekteki konu üzerinden devam ediniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt