HyperOS Xiaomi hyperos bootloader kilidi açma

Emre3444

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13t
Konular
1
Merhabalar, Xiaomi 13t kullanıcısıyım. Dün Xiaomi topluluğu uygulamasından unlock bootloader dan başvuru yaptım ancak hesap hatası verip 10 gün sonra tekrar deneyin süresi verdi. Bu sorunla karşılaşanlar oldu mu? Çözümü nedir?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Byblood

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
2
Merhabalar, Xiaomi 13t kullanıcısıyım. Dün Xiaomi topluluğu uygulamasından unlock bootloader dan başvuru yaptım ancak hesap hatası verip 10 gün sonra tekrar deneyin süresi verdi. Bu sorunla karşılaşanlar oldu mu? Çözümü nedir?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynı sorundan muzdarip çok kişi var kesin bu denilen belli bir çözümü yok.
Forumlardan araştırdım kadarı ile hesap ayarlarinda;
.Çin dışında bir hesabın olmalı,
.Sim aktivasyonu olmali,
.Arama kayıtları ve mesajlar senkronizasyonu açık olacak
.cihaz bul açık olacak

Bunları uygulasanizda açılmama ihtimali var şuanda bende aynı sorunu yaşıyorum

kzlgl42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Bende Aynı Sorunu 14 Ultra'da Yaşıyorum Xiaomiden Nefret Ettim Resmen İkinci Kere Hesap Hatası verdi Xiaomiye Mail Attım Lanet Olsun Size de Sizin Yapacağınız Telefonunda Diye Saydırdım Onlarda Cevap Verdi Birşey Yapamıyorlarmış Cihazı Fabrika Ayarlarına Sıfırlayın Yada Servise Gönderin Diyor 😂 Bu Kafayla Bu Kadar Telefondan Anlamayan Ekiple İyi Telefon Yapıyorlar. 45 Gündur Şunu Beğen Şunu Takip Et Buna Yorum Yap Her Gün Gel Şu Tuşa Baş Saniyesi Saniyesine Alarm Kur Cihazı Bulu Aç Senkronizasyon Yap Aktiflestirme Mesajı Gönder Her Gün Puan Yükselt Kilit mi Açıyoruz Alman İstihbaratına Planlı Siber Saldırı mı Yapıyoruz Belli Değil. Ben Mi 9T'yi Elime Aldığımdan beri Xiaomi Hayranı Birisiyim 14 Ultra İle Bu Hayranlık Son Buldu Bundan sonra Üstüne Para verseler Kullanmam.

Üst Alt