Soru Xiaomi Hybrid Pro HD

Marvelous35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kubilay
Cihazım
Nokia 603
Konular
6
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda bir kulakiçi kulaklık almam gerekli. Biraz araştırma yaptım Xiaomi yine karşıma çıktı. Xiaomi Hybrid Pro HD kulaklığını öven bir çok mesaj gördüm lakin bir o kadar da kötüleyen mesaj da gördüm. Aranızda bu kulaklığı kullanan var mıdır? Sizce nasıl bir yol izlemeliyim sizlere danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Yasinakoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6
Konular
13
Ben satın aldım 112 TL civarına sesi oldukça düzgün ve kaliteli veriyor

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Bana göre düzgün ve düzeyli ses veren bir kulaklık. Ses kaynağınız iyi ise mest eder ;)

Oyla:

Marvelous35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kubilay
Cihazım
Nokia 603
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana göre düzgün ve düzeyli ses veren bir kulaklık. Ses kaynağınız iyi ise mest eder ;)
Ses kaynağım Xiaomi Mi8 olacak eğer olursa. Dediğiniz gibi 32 ohm'luk bir kulaklık Mi8 ile beraber kullandığımda Spotify premium üyeliğim olsa bile yine de yeterli ses alabileceğimi sanmıyorum? İnternette bası ve sesi az buluyor çoğu kişi. Sizce ne yapmalıyım?

Oyla:

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Bütçeniz el veriyorsa bang olufsen derim. Yada bose quietcomfort 35 :) ben zolo liberty plus aldım tizler çok başarılı ama baslar için kulak üstü kulaklık şart. Kaliteli ses için flac formatı ile yıkarıda bahsettiğim kulaklıklar ile çok iyi sonuç verir.

Oyla:

Marvelous35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kubilay
Cihazım
Nokia 603
Konular
6
Bütçeniz el veriyorsa bang olufsen derim. Yada bose quietcomfort 35 :) ben zolo liberty plus aldım tizler çok başarılı ama baslar için kulak üstü kulaklık şart. Kaliteli ses için flac formatı ile yıkarıda bahsettiğim kulaklıklar ile çok iyi sonuç verir.
Gönül isterdi ki Bose, Shure gibi kulaklıklar alayım ama maalesef en son bütçem 300 lira civarında. Ayrıca çok fazla müzik dinleyen birisiyim, yani fazladan kastım sayısal anlamda fazla. Onları flac uzantılı olarak bulmam çok zaman alacaktır. Ayrıca telefonda baya büyük yer kaplayacak. Spotify premium ile yüksek ses kalite seçeneği açık şekilde dinliyorum. Açıkçası Xiaomi'nin kulaklıklarından biraz uzaklaştım. Aklımda bir kaç soru daha oluştu. Acaba kulaküstü mü alsam misal Plantronics Backbeat 600 ya da kulakiçi Sennheiser Cx 3.00 gibi? Gerçi Sennheiser kablolu lakin hem kablosuz hem kaliteli hem de kulakiçi bir kulaklık bulmak için bütçemi ikiye katlamam gerekiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Oyla:

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Kulakiçi daha özgür hele kablosuz ise ama , baslar yetersiz kalıyor. Ve tabi kulak içi bir takım sağlık ve alerjik durumlar vs... Kulaküstü jbl önerebilirim everest vardı bende hediye ettim gayet başarılıydı baslar. Xiaomi comfort var kulaküstü ama test etmedim.

Oyla:

Marvelous35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kubilay
Cihazım
Nokia 603
Konular
6
Kulakiçi daha özgür hele kablosuz ise ama , baslar yetersiz kalıyor. Ve tabi kulak içi bir takım sağlık ve alerjik durumlar vs... Kulaküstü jbl önerebilirim everest vardı bende hediye ettim gayet başarılıydı baslar. Xiaomi comfort var kulaküstü ama test etmedim.
Kulakiçi kullanıyorum zaten yaklaşık 4 yıldır falan. O yüzden sorun olmuyor kulakiçi. Lakin internet ortamı bir kulaklık araştırması yapmak için gerçekten çok berbat bir ortam. Çünkü belli bir fiyatı geçmediğiniz sürece araştırdığınız her kulaklığı öven de çok yeren de çok. İnanılmaz kararsız kalıyorum kimse net konuşmuyor. Her neyse, açıkçası ben kulaküstü hiç kullanmadım daha önce. Kulaklığı kullanacağım yerler okula gidip gelirken otobüs metro falan. Acaba kulaküstünde zorlanır mıyım? Terletme gibi durumları çok olur mu acaba? İzmir'de yaşıyorum çünkü. Şu an sadece ses izolasyonu iyi olsun ses kalitesi de iyi olsun ses seviyesi yeterli düzeyde olsun öyle bir kulaklık arayışındayım. Tabii bu kablosuz olsa daha iyi olur.

Oyla:

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Kulaküstü kulağı kapattığı için rahatsız edebilir. Seçim zor gerçekten. Qcy de fiyat olarak uygun ama ses deneyimini bilmiyorum.

Oyla:

Marvelous35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kubilay
Cihazım
Nokia 603
Konular
6
Kulaküstü kulağı kapattığı için rahatsız edebilir. Seçim zor gerçekten. Qcy de fiyat olarak uygun ama ses deneyimini bilmiyorum.
Cevabınız için teşekkürler ama deneyimi az olan kulaklıklara yönelip riske girmek istemiyorum, bütçem kısıtlı malum.

Oyla:
Üst Alt