Xiaomi Hakkında

xiaomilove

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
[font=Helvetica, Arial, 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]Xiaomi telefonlarda önyüklü casus yazılım geldiği, Android tabanlı işletim sisteminin çok sayıda ciddi zayıflığı olduğu belirlendi.

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
Fanlık yapmak istemiyorum ama yazılım belli, dışarıda dolaşan yazılım ve fake ürünlerde belli, bana göre donanımhaberin de desteklediği karalama kampanyası vol2 bu olsa gerek diye düşünüyorum kendi fikrim.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Aynen. Xiaomi Mi4 ü kötüleyen bi donanımhaber. Sırf dış piyasayı kötülemek için para mı alıyor bunlar.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Şimdi yalan haber diyerek konuyu sileceğim bu sefer de konu sahibi gelip ben yazdım sildiler demek ki doğruymuş diyecek... Neyse 24 saat bekleyelim bakalım, eğer bu süre içinde konu sahibi düzgün bir kaynak vermezse konuyu tamamen kaldırırız.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Açık kaynak bir işletim sistemine casus koyacak kadar gerizekalı bir firma bu seviyeye gelemez di.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Şimdi diğer haberi okudum. Resmen sağır duymaz uydurur tabiri cuk oturuyor.
İyi iş valla. Ben şimdi bir Samsung, bir HTC yada bir LG'ye casus yazılımları yükleyeyim, sonra incelemeye gitsin ve ardından da heryere Samsung'un HTC'nin yada LG' nin casus yazılımlar kullandığını yayalım.
Ne olur biraz olsun düşünmeye gayret gösterin. Yada herkesi kendiniz gibi zannetmeyin.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Konuya ne olmuş arkadaşlar iddianın şaçmalığı belli zaten pek dikkate almaya gerek yok haberi ben de haberler bölümünde paylaştım bunu paylaşma sebebim ise sizin bu konuyu çürütecek tezler atmanız yani bence bu iki konu kalmalı çünkü bu olay neymiş diye siteye girecek adam gerçekleri görünce olayı anlasın diye idi yoksa bu ismi gene firma ile illi ciddi bir önyargı olabilir.zaten dedikleri zamanda Türkiye'ye gelmeyecek bir kitle kaybettiler.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
benkimim' Alıntı:
Konuya ne olmuş arkadaşlar iddianın şaçmalığı belli zaten pek dikkate almaya gerek yok haberi ben de haberler bölümünde paylaştım bunu paylaşma sebebim ise sizin bu konuyu çürütecek tezler atman yani bence bu iki konu kalmalı çünkü bu olay neymiş diye siteye girecek adam gerçekleri görünce olayı anlasın diye idi.
Birşey yok hocam. Sizin konuyu okuduktan sonra, bu konunun ne kadar saçma sapan açıldığını konuşuyoruz sadece :)
Sizin konuda Xiaomi haricinde satılan cihazlardan bahsediliyor. Yani 3. şahısların sattığı cihazlardan. Aklı başında, ortalama zeka seviyesine sahip herkesin, kolaylıkla ne denildiğini anlayabileceği bir durumdan bahsedilmiş.
Burada ise direkt olarak Xiaomi hedef alınmış.
Bence de kalsın.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Orjinal kaynak da burada : http://venturebeat.com/2015/03/07/security-firm-finds-pre-installed-malware-on-xiaomi-mi-4-smartphone/

Yahu büyük firmalar salak iddialara cevap vermeyince kullanıcıyı sallamamış oluyor, cevap verince de böyle saçma haberler yapılıyor. Adamlar evet cihaz bizim ama yazılım bizim değil değiştirilmiş demişler. Yeterince açık anlamamak için aptal olmak lazım. donanımhaber ve bu venturebeat siteleri neler yazmış şaştım kaldım... Böyle haberlere teknoloji paparazziliği mi desek, asparagas mı desek bilemedim. Akşam eve gidince hanıma bir sorayım böyle münasip yerlerinden haber çıkarmaya çalışan habercilere ne denirmiş bir öğreneyim öyle sıfat ekleyeyim :D

Konuyu kaldıracaktım da dursun güzel sohbet dönecek burada gibi, biraz rahatlayalım hep beraberce :P

Üst Alt