Yardım Xiaomi Hafıza Kartı Müzik Sorunu

yeahmrwhite

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
xiaomi redmi 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Adrodid 10 QP1A.190711.020
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar. Ben 64 gb samsung evo plus sd kart satın aldım. Her ne kadar sd kartı telefona uyumlu hale getirsem bile sd karttaki müzikleri media player algılamıyor. Dosya Yöneticisinden ise hafıza kartımdaki müzikleri tek tek dinleyebiliyorum. Fakat ne liste yapıyorum ne de tüm müzikleri görebiliyorum.

Telefon hafızasındaki müzikleri hafıza kartına atınca atılan müziklerde yok oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhabalar. Ben 64 gb samsung evo plus sd kart satın aldım. Her ne kadar sd kartı telefona uyumlu hale getirsem bile sd karttaki müzikleri media player algılamıyor. Dosya Yöneticisinden ise hafıza kartımdaki müzikleri tek tek dinleyebiliyorum. Fakat ne liste yapıyorum ne de tüm müzikleri görebiliyorum.

Telefon hafızasındaki müzikleri hafıza kartına atınca atılan müziklerde yok oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Hafıza kartını taktıktan sonra sd kart kurulumu yapılmıştır. Kullanılan müzik oynatıcının izinlerini kontrol eder misiniz?

Oyla:

vozroo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
vozro
Cihazım
İPHONE ve poco
Konular
6

sorunun sebebi müzigin formatından kaynaklanıyor. büyük ihtimal m4a formatındalar. hepsini yeniden adladırıp mp3 yazarsan sorun çözülecektir.

Oyla:
Üst Alt