Soru Xiaomi güvenlik uygulamasının sürümünü düşürebilirmiyim ?

TurkPro

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi 14 512
Konular
12
Merhabalar. Xiaomi 14 cihazım da güvenlik uygulamasının sürümünü düşürmek istiyorum fakat apk olarak kurmaya çalışıyorum geçersiz paket hatası veriyor ve kurulmuyor. Güvenlik uygulamasını nasıl kaldırıp eski bir versiyonunu kullanabilirim ? Bundaki amacım cihazı tuşlar ile değil de ios tarzı kaydırma çubuğu ile kullanıyorum. Fakat bi kaç uygulama artık hyperOS 2 ile tam ekran olmuyor. HyperOS 1 de ayarlardan uygulamalara girdiğim de tam ekran kullan seçeneği vardı artık yok. Cihazım da rus orjinal romu kurulu. Bu konu da bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.
Ayrıca ayarlardan bağımsız uyhulamalrda ekran çentiği özelliğini de denedim bir faydası olmadı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
57
Merhabalar. Xiaomi 14 cihazım da güvenlik uygulamasının sürümünü düşürmek istiyorum fakat apk olarak kurmaya çalışıyorum geçersiz paket hatası veriyor ve kurulmuyor. Güvenlik uygulamasını nasıl kaldırıp eski bir versiyonunu kullanabilirim ? Bundaki amacım cihazı tuşlar ile değil de ios tarzı kaydırma çubuğu ile kullanıyorum. Fakat bi kaç uygulama artık hyperOS 2 ile tam ekran olmuyor. HyperOS 1 de ayarlardan uygulamalara girdiğim de tam ekran kullan seçeneği vardı artık yok. Cihazım da rus orjinal romu kurulu. Bu konu da bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.
Ayrıca ayarlardan bağımsız uyhulamalrda ekran çentiği özelliğini de denedim bir faydası olmadı
İmza doğrulamasını kaldırmanız gerek

TurkPro

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi 14 512
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır hocam root yok

TurkPro

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi 14 512
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım root ile kolay yapılıyorda root madem yok başka bir üyemizin bilgisi varsa yazabilir
Yeri gelmişken sormak istiyorum. Root yapmak kolay mı ? Kernel su araştırdım root konusunda daha iyi diyorlar. Uugulamasını indirdim muhtemelen uygun çekirdek sürümü vs var. Direk cihaz üzerinden root yapabilirmiyim ?

Dexter7.7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
3
Yeri gelmişken sormak istiyorum. Root yapmak kolay mı ? Kernel su araştırdım root konusunda daha iyi diyorlar. Uugulamasını indirdim muhtemelen uygun çekirdek sürümü vs var. Direk cihaz üzerinden root yapabilirmiyim ?
İlk kullanımda asla kernel su önermem , kernel su daha teknik çekirdek düzeyinde değişim uyguluyor. Magisk ve apatch öneririm. Magisk modül deposu daha geniş .

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
22
Hocam çok fazla bilgim yok ama rootsuz debloat yani sistem uygulamaları silme rehberleri mevcut. Güvenlik uygulamasını sistemden silerseniz daha düşük versiyonu sonrasında sıfırdan kurabilirsiniz diye düşünüyorum. Ancak mevcut kullandığınız güvenlik uygulaması sürümünü bir kenara not edin veya apk olarak saklayın hata alırsanız yeniden onu kurabilesiniz.

Üst Alt