Yardım Xiaomi garantili cihaz aldım ama garanti belgesi çıkmadı

Zekiak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zeki
Cihazım
Xioami mi 4
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu 12.0.10
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 10
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba. GittiGidiyor üzerinden mieko isimli satıcıdan Xiaomi redmi note 10 aldım. Cihazdan Xiaomi garanti belgesi çıkmadı. Satıcı fatura garanti belgesi yerine geçiyor diyor ama inanmadım. İmei den sorgulama yapamadım. Mi sitesinden yaptığım sorgulama da cihaz global ve kayıtlı görünüyor. Türkiye de Xiaomi servisine ulaşılamıyor telefona bakan yok. İade mi edeyim ? Xiaomi garantisini öğrenme yolu var mı?

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Merhaba. GittiGidiyor üzerinden mieko isimli satıcıdan Xiaomi redmi note 10 aldım. Cihazdan Xiaomi garanti belgesi çıkmadı. Satıcı fatura garanti belgesi yerine geçiyor diyor ama inanmadım. İmei den sorgulama yapamadım. Mi sitesinden yaptığım sorgulama da cihaz global ve kayıtlı görünüyor. Türkiye de Xiaomi servisine ulaşılamıyor telefona bakan yok. İade mi edeyim ? Xiaomi garantisini öğrenme yolu var mı?
Fatura garanti belgesidir...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünün alındığı tarih fiyatı her şey faturada var. Bir sorun olursa misal hakem heyetine başvurman gerekecek faturayı isteyecekler... Yani rahat ol garantin o fatura.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Evo'yu arayıp IMEI ile sorgulama yapmak en kesin çözüm. Onun dışında zaten garanti belgesi kağıdı gereksiz bir şey artık. Fatura, garanti belgesi yerine geçiyor.

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Hocam ben sana kesin cümle kuruyorum. Faturan varsa muhatabın vardır. Eğer adam dükkanı kapatıp gitmediği sürece sen bir sorun olduğun da cihazının iadesini de parasını da geri alabilirsin ki inş bir sorun yaşamazsın. Garanti belgesi falan eskide kaldı. Önceden garanti belgesini de doldururlardi şimdi öyle bir şey yok. Fatura eşittir garanti.

Oyla:

un041026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 11 t
Meslek
Asker
Konular
8
Faturadaki imeı numaran cihazla aynı ise cihazın garantilidir kağıt faturaya bile gerek yok e faturada geçerlidir kolay gelsin

Oyla:

Zekiak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zeki
Cihazım
Xioami mi 4
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fatura kutu cihaz imei numarası aynı. Az önce evofone müşteri hizmetleri mail gönderdi. Cihaz Xiaomi garantili biz de bakıyoruz dedi. Teşekkürler

Oyla:
Üst Alt