Sohbet Xiaomi Garanti servisleri hakkında deneyim ve yorumlarınız?

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.318
Arkadaşlar güzel bir yazı yazmak istiyorum. Bu yüzden sizlerin deneyimlerine ihtiyacım var.

Xiaomi Garanti hizmeti veren, GENPA, KVK, Delta, Evo' i, Ritzy be benim bilmediğim daha niceleri

Tecrübe ve deneyimlerinizi yazar mısınız?

Bende sizlerin deneyimlerini toplayarak tek bir yazıda güzel bir sonuç ortaya çıkarmaya gayret edeceğim

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Delta garantili mi 6'ım var. Güç tuşu takılı kalmıştı, kendi kendini durmadan açıp kapatıyordu. Bootloader kilidi açık, rootlu ve romlu gönderdim. 1.5 Hafta içinde, sıkıntısız bir şekilde telefonu aldım.

alperbostan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Pocophone F1
Konular
16
evo garantili pocophone f1 var.cihazın birsürü sıkıntısı vardı bildirim titreşim ses vs. ama en önemlisi ghost touch olayı vardı genel olarak oyunlarda oluyordu. anlattım hatta video kaydı gönderdim adamlara üsteklik aynı sebeplerden 2 kez üst üste verdim servise adamların yaptıkları tek şey yazılım atmak ve hala bildirim problemi çekiyorum arada bir de ekran kendi kendine dokunuyor.evo kadar çöp halden anlamayan sorunları hepsini yazılımla geçirmeye calısan bir firma göremezsiniz. keşke delta servis alsaydım diyorum..

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Evoya bozuk şarj aleti göndermiştim yenisini gönderirler sorun çıkarmadan. Yıllar önce ilk Xiaomi aldığımda fake romla yollamışlardi geri iade almadılar bende bu sebeple rom atma işlerini öğrenmistim o zamandan beri burdayım : D

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Delta garantili mi4 kullanıcısıyım, tek sorun ile gönderdim 2 farklı sorun ile geri geldi..

Korelmis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Oneplus 9 Pro
Konular
19
KVK garantili Mi 6. Mikrofon arızalı ve ses ve power tuşları kendine kendine basıyordu. 3. gönderişimde onarım yaptılar. Şu anlık için sıkıntı fakat kanser ettiler. Arka kapağı tam oturtamamışlar. Bana yadigar kaldı.

Bu arada cepporttan alınan KVK garantili Mi cihazların hepsi MYS adlı bir telefon tamircisine gönderiliyor, bilginiz olsun.

bralakir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFARÜŞTÜ
Cihazım
Mİ A1
Konular
13
kvk garantili olarak cepport'dan aldığım a1 cihazımda yaşadığım sorunu servisin çözememesi sonrası sağolsun cepport kendi servisinde çözmüştü, kvk ancak oyaladı beni, neymiş fatura tarihi okunamıyormuş diye tekrar fatura istediler, cepport'a ulaşıp teyit etmek zorlarına gitti

alperbostan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Pocophone F1
Konular
16
Evoya bozuk şarj aleti göndermiştim yenisini gönderirler sorun çıkarmadan. Yıllar önce ilk Xiaomi aldığımda fake romla yollamışlardi geri iade almadılar bende bu sebeple rom atma işlerini öğrenmistim o zamandan beri burdayım : D
bi açıdan iyi olmuş denebilir size tecrübe katmış :D

Üst Alt