Çözüldü Xiaomi fastboot modunda telefonu görmüyor fakat "fastbootd" modunda görüyor.

lckt0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Yok
Telefon Modeli
Redmi Note 10S
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonum Redmi Note 10S, Android 12 AOSP Rom kurmaya çalışıyordum. TWRP kurduğumda telefon sadece twrpye boot ediliyordu, normal bir şekilde açılmıyordu. Firmware indirip boot.img çıkarttıktan sonra fastboot ile yazdırdım ve telefon açıldı. Ardından tekrar twrp kurmaya çalıştım fakat fastboot moduna aldığımda telefonu hiçbir şekilde görmüyordu. Ben de telefonu normal bir şekilde açarak "adb reboot fastboot" komutunu kullandım ve "fastbootd" yazısı ile karşılaştım. Bu sefer fastboot devices ile telefonu görüyordu. "Fastbootd" modunu kullanarak twrp kurdum ve twrp açıldığında reboot kısmında kazara slot b'ye geçiş yaptım. Şuan telefon bootloopda takıldı, kapatma ve ses kısma tuşlarına basılı tuttuğumda MIUI Recovery açılıyor, fastboot moduna da alabiliyorum; fakat recoveryde ne pc suite telefonu görüyor, ne de fastboot moduna aldığımda (başta da bahsettiğim gibi) telefonu görmüyor. Onun dışında şuan telefon sürekli bootloopda. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• screenshot_324.png
    screenshot_324.png
    1,8 KB · Görüntüleme: 28

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Fastboot modunda bağlı iken ADB driver kurulu değilse kurun. Aygıt yöneticisinde Android soru işareti şeklinde driver varsa tanıtmanız gerekli..

Oyla: Çözüm

lckt0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastboot modunda bağlı iken ADB driver kurulu değilse kurun. Aygıt yöneticisinde Android soru işareti şeklinde driver varsa tanıtmanız gerekli..
Telefonu o hale getirmeden önce zaten fastboot çalışıyordu sonrasında bozuldu bütün driverlar kurulu

Oyla:

lckt0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayrıca MiFlash Tool telefonu görüyor, tool ile firmware'ı baştan yazarak telefonu kurtarabilir miyim? Hangi firmware'ı indirmem gerektiğini bilmiyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt