Rom xiaomi.eu_ROTHKO_OS2.0.13.0.VNNCNXM_15.zip Redmi K70 Ultra Çin romu

canerbulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
K20 pro
Meslek
memur
Konular
7

Arkadaşlar xiaomi 14T pro nun çin versiyonu olan redmi k70 ultra eu romdur. satın alınmıştır ancak kamera Çalışmamaktadır. magisk de kurulu görünmemektedir....hataları düzeltmek için araştırma yapıyorum... denemek isteyen varsa kamera haricinde bi sıkıntı şimdilik yoktur.

canerbulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
K20 pro
Meslek
memur
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Romu biraz incelediğimde benim için tam bir hayal kırıklığı oldu üzerine hiçbir şey konmamış hatalar olduğu gibi devam etmekte YouTube geçişleri yine 60 Hz. Onerilenden 144 yapmadiktan sonra...batarya performansında da bi gelisme yok...magisk ve root yapılamıyor init boot yöntemiyle...

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Romu biraz incelediğimde benim için tam bir hayal kırıklığı oldu üzerine hiçbir şey konmamış hatalar olduğu gibi devam etmekte YouTube geçişleri yine 60 Hz. Onerilenden 144 yapmadiktan sonra...batarya performansında da bi gelisme yok...magisk ve root yapılamıyor init boot yöntemiyle...
Youtubeda 60hz olması hata değil pili iyileştirmek için yapılmış birşey, videoları izlerken 60fps üstüne çıkmayacağından dolayı hertzi yükseltmek yerine sabitleyerek daha iyi pil tüketimi yapıyor

TheHan45

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
9

Arkadaşlar xiaomi 14T pro nun çin versiyonu olan redmi k70 ultra eu romdur. satın alınmıştır ancak kamera Çalışmamaktadır. magisk de kurulu görünmemektedir....hataları düzeltmek için araştırma yapıyorum... denemek isteyen varsa kamera haricinde bi sıkıntı şimdilik yoktur.
çin ve eu romda vendor ve diğer cihaza özel bölümler k70 ultra içindir bu yüzden kamera çalışmıyor.

Ekli dosyalar

• photo_2024-12-11_20-03-18.jpg
    photo_2024-12-11_20-03-18.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 20
Üst Alt