- Adım
- 1
- Cihazım
- MIUI 8 se
- Konular
- 19
Yenilikler
Sistemimi
Yeni - Bildirim gölgesinin yeniden tasarımı [Android 11 cihazlar]
Optimizasyon - Redmi gibi düşük RAM'li cihazlar için MIUI 12 hareketleri ve Son İşlemler etkinleştirildi Note 8
Optimizasyonu - Yukarı ve aşağı kaydırırken bazı gizli sistem animasyonlarını etkinleştirdi -
Güvenlik
Optimizasyonu - Temizleyici
Düzeltmede görsel değişiklikler - Sanal Kimlik,
Hava Durumu
Düzeltmesi kapatılamadı - Düğmeye tıklandıktan sonra tam hava kalitesi endeksi tahmini açılamadı
Ben bu romu az önce yükledim ilk izlenimim gayet iyi akıcı ancak azda olsa telefona yüklenince ısınıyor gün antutu ile test ettiğimde az ısındı kullanıyorum olumlu olumsuz yönlerini tespit ettiğimde paylaşacağı
İndirme linki
Alternatif link
Sistemimi
Yeni - Bildirim gölgesinin yeniden tasarımı [Android 11 cihazlar]
Optimizasyon - Redmi gibi düşük RAM'li cihazlar için MIUI 12 hareketleri ve Son İşlemler etkinleştirildi Note 8
Optimizasyonu - Yukarı ve aşağı kaydırırken bazı gizli sistem animasyonlarını etkinleştirdi -
Güvenlik
Optimizasyonu - Temizleyici
Düzeltmede görsel değişiklikler - Sanal Kimlik,
Hava Durumu
Düzeltmesi kapatılamadı - Düğmeye tıklandıktan sonra tam hava kalitesi endeksi tahmini açılamadı
Ben bu romu az önce yükledim ilk izlenimim gayet iyi akıcı ancak azda olsa telefona yüklenince ısınıyor gün antutu ile test ettiğimde az ısındı kullanıyorum olumlu olumsuz yönlerini tespit ettiğimde paylaşacağı
İndirme linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Alternatif link
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir