Yardım Xiaomi Eu vs Endonezya Rom

toyoda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
m.taşkın
Cihazım
Redmi note 13 N
Konular
33
Redmi note 8 endonezya rom kullanıyorum xiaomi eu rom yüklemek istiyorum rom isim değiştirme yoluyla rom yüklersem cihaz brick olma ihtimali var mı ? brick olsa recovery modda kurtara bilir miyim

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
eu roma geçmek için isim değiştirme işe yaramaz pcye indirip oradan kurmanız lazım onda da bütün bilgiler silinir

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
hayır mi flash ile sadece resmi romlar yüklenir eu rom dosyasını pcye indirip klasöre çıkarın first install diye bir bat dosyası var telefon fastboot modunda iken çalıştırın herşey silinir kilit mutlaka açık olsun

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
hayır mi flash ile sadece resmi romlar yüklenir eu rom dosyasını pcye indirip klasöre çıkarın first install diye bir bat dosyası var telefon fastboot modunda iken çalıştırın herşey silinir kilit mutlaka açık olsun

Note 8 de hibrit rom yok...

toyoda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
m.taşkın
Cihazım
Redmi note 13 N
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
N i

Sizin cihaz da Xiaomi. Eu twrp ile yüklenir...

Eu rom kastım miui 12.5.12 EEA romu, EEA xiaomi arama ve mesaj olan diye biliyorum xiaomi eu ile xiaomi EEA romu farklı mı

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
hocam yanlış anlaşılma olmuş EEA ile EU tamamen farklı romlardır EEA romu xiaomi tarafından geliştirilen bir romdur ve avrupadaki cihazların kullanımına sunulur resmi bir romdur EU rom is xiaomiden bağımsız kişiler tarafından geliştirilen bir custom romdur resmi değildir xiaomi ile ilgisi yoktur ayrıca eea romda google uygulamaları bulunur çin endonezya ve bir taywan romunda xiaomi arama mesajlaşma olması lazım eu romda da xiaomi uygulamaları var zaten eu rom çin romunu temel alır ve yeni eu romlar hem twrp hem fastboot ile yüklenir eskileri sadece twrp ile yüklenir eea rom ise sıfırdan yükleme yapılıyor ise sadece fastboot ile yüklenir

toyoda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
m.taşkın
Cihazım
Redmi note 13 N
Konular
33
hocam yanlış anlaşılma olmuş EEA ile EU tamamen farklı romlardır EEA romu xiaomi tarafından geliştirilen bir romdur ve avrupadaki cihazların kullanımına sunulur resmi bir romdur EU rom is xiaomiden bağımsız kişiler tarafından geliştirilen bir custom romdur resmi değildir xiaomi ile ilgisi yoktur ayrıca eea romda google uygulamaları bulunur çin endonezya ve bir taywan romunda xiaomi arama mesajlaşma olması lazım eu romda da xiaomi uygulamaları var zaten eu rom çin romunu temel alır ve yeni eu romlar hem twrp hem fastboot ile yüklenir eskileri sadece twrp ile yüklenir eea rom ise sıfırdan yükleme yapılıyor ise sadece fastboot ile yüklenir
tamm hocam bilgi için teşekkür ederim twrp üzerinden yükleyecem

Üst Alt