Rehber Xiaomi.eu Sistem uygulamarı güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
Merhaba hocalarım, biliyorsunuz ki xiaomi.eu da sistem uygulamalarının 3.partiden yüklenmesine izin verilmiyor. Bunun çözümünü göstereceğim.

ilk yöntem: Google Play storedan SAI indirip root izni verin. Sonra indirdiğiniz uygulamayı aşağıdaki butondan sistem uygulaması yükleye tıklayıp kurun.
İkinci yöntem: Google Paket Yükleyici. Sistem uygulamalarını yüklerken bu linkteki dosyayı indirip kurun ve güncelleyin.

Üçüncü yöntem: MT Manager indirip system > privappten indirdiğiniz sistem uygulamasının dosyasına girin ve oradaki apkyi silip indirdiğiniz apkyi oraya atın. Sonra telefonu yeniden başlatın.

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Eu romda sistem uygulamalarını güncellemek asla önerilmez, çin fw üzerinden modlandığı için güncelleme durumunda dil dosyaları ve bazı özellikler çalışmayabilir, hatta uygulama hiç çalışmayabilir,diye biliyorum. Siz deneyip kontrol ettiniz mi?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Bu sadece Note 8 ve Eu rom için değil Tüm Miui Arayüzlü Cihazlar için ve lütfen Forumu araştırmadan konu açmayın lütfen.
1.2. Yeni Konu Açmadan Önce Arama Yapın : Aklınıza takılan bir soru varsa büyük ihtimalle sizden önce birileri sormuştur. Arama yapmadan yeni konu açmayın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt