Yardım Xiaomi EU Romlarda Geçişlerinde Kasma

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Akşam saatlerinde EU Stable kurmuştum ve başlıkta geçen sorunu yaşadım. Dedim Beta'sını deneyim. Beta'da da aynı şeyi yaşadım. Sayfa geçişlerinde kasıyor gibi hissediyorum telefonu ama aslında yok tabii. Daha önce gözüme böyle bir şey çarpmamıştı ilk defa EU'da yaşadım. Şimdi Mi Room indiriyorum. Bu sorunu yaşamayacağım muhtelif romlar neler? MIUI 11 için.

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Akşam saatlerinde EU Stable kurmuştum ve başlıkta geçen sorunu yaşadım. Dedim Beta'sını deneyim. Beta'da da aynı şeyi yaşadım. Sayfa geçişlerinde kasıyor gibi hissediyorum telefonu ama aslında yok tabii. Daha önce gözüme böyle bir şey çarpmamıştı ilk defa EU'da yaşadım. Şimdi Mi Room indiriyorum. Bu sorunu yaşamayacağım muhtelif romlar neler? MIUI 11 için.
MiRoom kullanıyorum şuan böyle bir sorun yok fakat tavsiyem aosp denemeniz akıcılık istiyorsanız mesela oxugenos

Oyla:

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi Room'da inşallah yaşamam böyle bir şey. Artık bir romda kalmak istiyorum. Telefonun hafızası gitti zaten.

Oyla:

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
Mi Room'da inşallah yaşamam böyle bir şey. Artık bir romda kalmak istiyorum. Telefonun hafızası gitti zaten.
miroom güzeldir memnun kalırsınız varsa cihazınız için masik x rom deneyebilirsiniz ben kullanıyorum memnunum eu rom da çok güzel bendede kasma vardı az bişey fde aı modülü kurmuştum kasma sorunum gitmişti

Oyla:

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Masik var ama Android 10. 9'dan 10'a geçişte brick olma sorunu vardı sanırım. Bulaşmıyorum şu an.

Oyla:

hasanusluoğlu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9 Lite / Mi5s
Konular
31
Masik var ama Android 10. 9'dan 10'a geçişte brick olma sorunu vardı sanırım. Bulaşmıyorum şu an.
Yok öyle birşey hocam
Daha doğrusu global de Miui 11 yada Android 10 dan 9 a düşmede olabilir diye biliyorum

Oyla:

denizci535

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Mi Max 3 kullanıyorum bende de eu da bi 2 gündür kasıyor şaka gibi. Neden bilmiyorum ama ben Google klavyeden şüpheleniyorum.

Oyla:
Üst Alt