Yardım Xiaomi.eu Rom Güncelleme Sonrası Açılmama Sorunu

hamzahakyol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berk Hamza
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
Web Developer
Konular
2
Xiaomi.eu V11.1.1 rom kullanıyordum V11.1.2 güncellemesi geldi. Normal şekilde indirip TWRP ile flashladım. Fakat sonrasında boot animasyon görünüyor, o kaybolduktan sonra siyah ekranda kalıyor. Ne yapmalıyım?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Xiaomi.eu V11.1.1 rom kullanıyordum V11.1.2 güncellemesi geldi. Normal şekilde indirip TWRP ile flashladım. Fakat sonrasında boot animasyon görünüyor, o kaybolduktan sonra siyah ekranda kalıyor. Ne yapmalıyım?
twrp'yi açıp güncel romu kurmak istiyorsanız 4 wipe ile yükleyin bilgileriniz silinir bilgilerinizi kurtarmak istiyorsanız da eski romu pc ile indirip twrp den system data dalviki cache yapıp eski romu tekrar flaşlayın cihaz açılır

Oyla:

hamzahakyol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berk Hamza
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
Web Developer
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
twrp'yi açıp güncel romu kurmak istiyorsanız 4 wipe ile yükleyin bilgileriniz silinir bilgilerinizi kurtarmak istiyorsanız da eski romu pc ile indirip twrp den system data dalviki cache yapıp eski romu tekrar flaşlayın cihaz açılır
Peki neden böyle oluyor. Güncellemelerde bu şekilde bir sorun olması normal mi? Ayrıca Xiaomi.eu güncellemelerinin hepsinde mi bu şekilde 4 wipe yapmam gerekecek?

EDiT: TWRP açıp güncellemiyorum. Telefonun kendi ayaralar menüsündeki güncelleme seçeneğini kullanıyorum. O da TWRP ile güncelleme yapıp yeniden başlıyor.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Peki neden böyle oluyor. Güncellemelerde bu şekilde bir sorun olması normal mi? Ayrıca Xiaomi.eu güncellemelerinin hepsinde mi bu şekilde 4 wipe yapmam gerekecek?
Hayır muhtemelen yanlış bir sürümü denemişsiniz

Oyla:

hamzahakyol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berk Hamza
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
Web Developer
Konular
2
Hayır muhtemelen yanlış bir sürümü denemişsiniz
Ayarlar menüsünde güncellemeler alanında kendisinin belirttiği güncellemeyi yüklüyorum. Yanlış olma ihtimali var mı?

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Ayarlar menüsünde güncellemeler alanında kendisinin belirttiği güncellemeyi yüklüyorum. Yanlış olma ihtimali var mı?
Bunun cevabını görmeden veremem hocam ancak normalde böyle bir problem olmuyor

Oyla:

hamzahakyol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berk Hamza
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
Web Developer
Konular
2
Bunun cevabını görmeden veremem hocam ancak normalde böyle bir problem olmuyor
Kullandığım TWRP sürümü ile alakalı olabilir mi? 3.1.1-4 Android 10 destekli TWRP kullanıyorum. Daha önceki almış olduğum Full TWRP yedeğiyle geri döndüm bahsettiğim güncellemeyi yaptığım zaman yine boot animasyonundan sonra siyah ekranda kalıyor. Neyse MIUI 12 çıkana kadar yeni bir güncelleme yapmayacağım anlaşılan bu şekilde sorun yaşayacaksam.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Kullandığım TWRP sürümü ile alakalı olabilir mi? 3.1.1-4 Android 10 destekli TWRP kullanıyorum. Daha önceki almış olduğum Full TWRP yedeğiyle geri döndüm bahsettiğim güncellemeyi yaptığım zaman yine boot animasyonundan sonra siyah ekranda kalıyor. Neyse MIUI 12 çıkana kadar yeni bir güncelleme yapmayacağım anlaşılan bu şekilde sorun yaşayacaksam.
Olabilir hocam

Oyla:
Üst Alt