Soru xiaomi.eu HyperOS vs EliteRom pil tüketimi?

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
Şu an xiaomi.eu HyperOS 1.0.11.0 ile ortalama 5-5.5 saat ekran süresi alıyorum ve 90lardan sonra pil biraz fazla gidiyor... haliyle bu da beni dışarıda telefonu batarya koruyucu açık 60hz düşük parlaklık ile kullanmak zorunda bırakıyor
4pda gibi ortamlarda EliteRom pil tüketimi konusunda daha iyi diyorlar, hatta bir eleman EU romun işlemciyi 2ghzda daha fazla çalıştırdığı kanısına varmış fk kernel manager uygulaması ile

EliteRom hyperos kullanan var ise, pil deneyimlerini anlatabilir mi?

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
32
Şu an xiaomi.eu HyperOS 1.0.11.0 ile ortalama 5-5.5 saat ekran süresi alıyorum ve 90lardan sonra pil biraz fazla gidiyor... haliyle bu da beni dışarıda telefonu batarya koruyucu açık 60hz düşük parlaklık ile kullanmak zorunda bırakıyor
4pda gibi ortamlarda EliteRom pil tüketimi konusunda daha iyi diyorlar, hatta bir eleman EU romun işlemciyi 2ghzda daha fazla çalıştırdığı kanısına varmış fk kernel manager uygulaması ile

EliteRom hyperos kullanan var ise, pil deneyimlerini anlatabilir mi?
EliteRom stabil değil, hatalar var, ayrıca ticari amaçlı. En iyisi a13 Xiaomi.eu veya a14 HyperOs.eu kullanmak. Naçizane önerimdir.

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konabess ile işlemciyi s23 snapdragon 8 gen 2 konfigürasyonuna alınca pil biraz daha iyileşti, şuan 67% batarya ile 2s 37dk ekran zamanım var

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
eu romlar stok rom deneyimine çok yakın sonuç verir. eu romlar sadece daha fazla özellik sağlar ve sistem çöplerini götürür.

Elite romlar ise çok daha farklı.
Elite rom pil konusunda daha iyidir çoğu zaman ve daha akıcı olabilir. Özellikle ücretli rom kullananların çok olduğu bir cihazınız varsa romlar daha da iyi geliyor.

EU rom geç oturuyor ama stabil ayar tuttuğu zaman daha güzel iş görüyor. Benim tercihim eu

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
eea iyiyse eeada kal, eu 1.0.11.0 flashlama 5 saatten fazla ekran suresi alamiyorum
Ekran süresi tek başına verilecek bir değer değil bekleme süresi önemli.
Telefon 19 saat bekleme süresi ile 5 saat ekran süresi veriyorsa bu çok iyi bir değerdir.

Bekleme süresi olmadan kesintisiz kullanımda 5 saat veriyorsa ortalama sayılır. İnternette gördüğünüz sürelere aldanmayın. Önemli olan o sürede ne yapıldığı.

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran süresi tek başına verilecek bir değer değil bekleme süresi önemli.
Telefon 19 saat bekleme süresi ile 5 saat ekran süresi veriyorsa bu çok iyi bir değerdir.

Bekleme süresi olmadan kesintisiz kullanımda 5 saat veriyorsa ortalama sayılır. İnternette gördüğünüz sürelere aldanmayın. Önemli olan o sürede ne yapıldığı.
9 saat bekleme ile çoğunlukla 4g+'da 5-6 saat alıyorum aslında haklısınız bu özellikteki cihaza iyi bile, ve konabess ile işlemciyi S23 Ultra seviyesine undervolt'ta ettim belki onun da yardımı oldu

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
9 saat bekleme ile çoğunlukla 4g+'da 5-6 saat alıyorum aslında haklısınız bu özellikteki cihaza iyi bile, ve konabess ile işlemciyi S23 Ultra seviyesine undervolt'ta ettim belki onun da yardımı oldu
Konabess işlemciye değil GPU frekansına müdahale ediliyor ama çok değilse de fayda eder.

Üst Alt