Yardım Xiaomi.eu downgrade edilmiyor

• Konbuyu başlatan Oralet
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 6
  • Görüntüleme 559

Oralet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ödül
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
6
Merhaba, Fastboot üzerinden Xiaomi.eu MIUI 13 sürümünü kurdum ama Orangefox dosyaları decrypt edemeyince geri dönmek istedim. Lakin geri dönemiyorum ve telefon bootloop'a düşüyor. Diğer rom'larda gayet sağlam ve normal fastboot stock rom çalışıyor. Bir çözümü var mıdır acaba?

mavera

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
Merhaba, Fastboot üzerinden Xiaomi.eu MIUI 13 sürümünü kurdum ama Orangefox dosyaları decrypt edemeyince geri dönmek istedim. Lakin geri dönemiyorum ve telefon bootloop'a düşüyor. Diğer rom'larda gayet sağlam ve normal fastboot stock rom çalışıyor. Bir çözümü var mıdır acaba?
Başka bir recovery veya yöntem yok mu?

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rauf Cəlilzadə

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rauf
Cihazım
M2003J6B2G
Konular
2
cihazınız nedir antirollback durumunuz nedir hangi romdan hangi roma geçmek istiyorsunuz ?

Rauf Cəlilzadə

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rauf
Cihazım
M2003J6B2G
Konular
2
Custom romlarda antirollback olmaz.
onun için söylemedim anti roll back durumu her zaman kontrol edilmeli rom kurdukça değer değişe bilir biliyorum custom romlarda anti roll backin etkilenmediğini :)

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Komple wipe yapın ve ardından fastboot ile resmi rom yükleyin, ardından geçmek istediğiniz sürüme geçmeyi deneyin.

Rauf Cəlilzadə

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rauf
Cihazım
M2003J6B2G
Konular
2
Komple wipe yapın ve ardından fastboot ile resmi rom yükleyin, ardından geçmek istediğiniz sürüme geçmeyi deneyin.
bazen rom kaynaklı hatalar ola biliyor örnek olarak joyeuse için arrow os android q rom kurduğumda ne yaptıysam yapayım cihaz bootloopta kaldı

Üst Alt