Çözüldü Xiaomi.eu 13ten veri kaybetmeden 14e geçiş

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.eu 13.0.8.0
Telefon Modeli
Redmi Note 11
Bootloader Kilidi
Açık
Eu rom olarak miui 13 kurdum ve 14 daha stabilmiş 14e geçicem ama verilerin silinmemesi gerek. Romun içindeki windows_fastboot_update_rom.bat dosyası ile fastboot üzerinden veri kaybetmeden güncelleme yapabilir miyim? Cihazın brick olmasından korkuyorum.

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eu rom olarak miui 13 kurdum ve 14 daha stabilmiş 14e geçicem ama verilerin silinmemesi gerek. Romun içindeki windows_fastboot_update_rom.bat dosyası ile fastboot üzerinden veri kaybetmeden güncelleme yapabilir miyim? Cihazın brick olmasından korkuyorum.
Hocam yardımcı olursanız sevinirim

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
MIUI 14 ile tam performans almak için temiz kurulum şart aslında aksi halde 13'ü aratır duruma gelebilir.
Üzerine kurma yöntemi ile sorunsuz güncelleme yapar büyük ihtimalle ancak açılmama riski de var doğrusu.

Size tavsiyem verilerinizi yedekleme imkanınız olan bir dönemde temiz kurulum ile üst sürüme geçmeniz yönünde olur.

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
MIUI 14 ile tam performans almak için temiz kurulum şart aslında aksi halde 13'ü aratır duruma gelebilir.
Üzerine kurma yöntemi ile sorunsuz güncelleme yapar büyük ihtimalle ancak açılmama riski de var doğrusu.

Size tavsiyem verilerinizi yedekleme imkanınız olan bir dönemde temiz kurulum ile üst sürüme geçmeniz yönünde olur.
Tamamdır hocam teşekkürler

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92

temiz kurulumla geçiş yaptım hocam 13e göre daha stabilmiş teşekkürler yardımlarınız için

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92

Hocam şimdi biraz karmaşa oldu yine rom değişeceğim hoşuma pek gitmedi. eu rom olarak miui 13 a12 kullanıyorum miui 14 a13e geçtim. şimdi mi firmde cihazın eu romlarına bakarken miui 13 android 11 olan bir sürüm var bunu temiz kurulumla kurarsam fastboottan brick olma imei gibi sorunlar yaşatır mı( cihaz yurtiçi)

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Hocam şimdi biraz karmaşa oldu yine rom değişeceğim hoşuma pek gitmedi. eu rom olarak miui 13 a12 kullanıyorum miui 14 a13e geçtim. şimdi mi firmde cihazın eu romlarına bakarken miui 13 android 11 olan bir sürüm var bunu temiz kurulumla kurarsam fastboottan brick olma imei gibi sorunlar yaşatır mı( cihaz yurtiçi)
Cihazınız için durum nedir bilmiyorum ancak yeni nesil cihazlar için fastboot veya stok recovery sorun yaratabilir.
Güvenilir bir deneyim yoksa TWRP kullanmak daha akıllıca olabilir

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Cihazınız için durum nedir bilmiyorum ancak yeni nesil cihazlar için fastboot veya stok recovery sorun yaratabilir.
Güvenilir bir deneyim yoksa TWRP kullanmak daha akıllıca olabilir
geçiş yaptım bat dosyasıyla hocam en stabil eu rom miui 13 a11 miş tekrar teşekkürler

Oyla: Çözüm
Üst Alt