Soru Xiaomi En iyi telfonu hangisi?

elmaralzde

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Elmar
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Miui 10.0.3.0
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba Arkadaşlar. Hayırlı akşamlar. Arkadaşlar benim kafa gitti düşünmekten. Ben artık 3 ay olcak Xiaomi Mi 8 aldım Memleketden (Azerbaycandan). İlk telfon almadan dedim bi çevremde soruşturma yapayım hangi telfonu çok söylerlerse onu alayım. Neyse %50 Samsung %50 Iphone (Artik kafalarda Şablon telfon marakları bunlar olduğu için kimse başka maraka bilmiyo sanki) Benimde kafamda samsung not 8 vardı. Neyse bende dedim toplulugun arkasıyca gitmeyeyim her zamanki gibi 1 kişinin sözün dinledim (Eniştemin) Mi 8 telfonunu inceledim araştırdım. Şimdi gelelim mevzuya Ben şimdi Mi telfonu aldımya Kötümü etmişim? Cunku bakiyom xiaomi mi mix falan filan telfonlar cikariyo bende dusunuyorumki mi 8 geride kaldi artik. Sizce hala mi 8 iyimi?

Alicandk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
15
Mi 8 ve mi mix 3 aynı aralarında fark yok (ekran hariç)

Oyla:

Mammedoffs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Seymur
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3
Merhaba Arkadaşlar. Hayırlı akşamlar. Arkadaşlar benim kafa gitti düşünmekten. Ben artık 3 ay olcak Xiaomi Mi 8 aldım Memleketden (Azerbaycandan). İlk telfon almadan dedim bi çevremde soruşturma yapayım hangi telfonu çok söylerlerse onu alayım. Neyse %50 Samsung %50 Iphone (Artik kafalarda Şablon telfon marakları bunlar olduğu için kimse başka maraka bilmiyo sanki) Benimde kafamda samsung not 8 vardı. Neyse bende dedim toplulugun arkasıyca gitmeyeyim her zamanki gibi 1 kişinin sözün dinledim (Eniştemin) Mi 8 telfonunu inceledim araştırdım. Şimdi gelelim mevzuya Ben şimdi Mi telfonu aldımya Kötümü etmişim? Cunku bakiyom xiaomi mi mix falan filan telfonlar cikariyo bende dusunuyorumki mi 8 geride kaldi artik. Sizce hala mi 8 iyimi?
Telefonu ne için kullanmanıza ve elinizde olan paraya bağlı, mesela birşey yapmam yalnızca sosyal medyalarda takılırım diyorsanız Xiaominin orta seviye modelleri bile işinizi görür (Redmi S2, Redmi Note 5, Redmi Note 6 Pro) yok fotoğraf çekmeyi seviyorum kamerası iyi olsun ve Günümüzdeki yeni çıkan yüksek çözünürlüklü Fps oyunlarınıda oynayayım diyorsanız Mi 8 ve Pocophone F1 modelini öneririm, Yok ben Oyun Meraklısıyım telefon ısınmasın Oyunları takılmadan yüksek çözünürlükde oynayayım diyorsanız Xiaomi Black Shark modelini öneririm.. Ha bide unutmadan yeni çıkan Mi Mix 3 modelide var, hakkında pek araştırmadım ama baya övüyorlar onuda..

Oyla:
Üst Alt