Sohbet Xiaomi eksiklikleri ve öneriler forum içi sohbet

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
133
Arkadaşlar burada konuşulanlar forum içinde xiaomi nin illaki haberi yok ama bu konuda xiaomi ye öneri yapalım.

İkinci xiaomi sahibi olarak xiaomi sevdiğim bir marka ve Samsung un tek rakibi hatta samsungu geçebilecek tek marka diye düşünüyorum.

Ama bazı eksiklikler var

1- arayüz miui daha geliştirilmeli, miui güncelleme sonrası çok şey değişti ama bugün bir eksik daha buldum güvenlik hızı arttırmada programdan atması dışında, whatsapptan gelen linklere tıklayınca seçenekler gitmiş chrome mu mi tarayıcı mı yoksa edge mi seçenekleri gitmiş yada n11 trendyol vs, yani arayüzün daha geliştirilmeye ihtiyacı var.

2- su ve toza dayanıklılık, bildiğim kadarıyla 12 pro da bile hala su ve toza dayanıklılık yok bu çok önemli bir konu bence

3- xiaomi artık tüm telefonları her ülkeye vermeli, 12 ailesi çıktı eskimeye başladı neredeyse 13 serisi çıkacak bize hala gelmedi geleceğide meçhul ben pro ve ultra modellerinin geleceğinden şüpheliyim zira 11 pro ultra modelinde gelmedi, bu böyle sürerse bence sevenleri tarafından bitme noktasına gelir, şahsen 11 ultra sahibi olmak isterdim ama yok Samsung çıkardığı her telefonu hemen hemen her ülkede satarken xiaomi de bu yok hatta diğer çinliler de öyle, ben şahsen diğer çinliler de dev olma potansiyeli görmüyorum bu potansiyel sadece xiaomide var ama bu şeylere dikkat etmezse sonunda Sony ye döner yada LG gibi olur.

Zaten xiaomi Samsunga göre her zaman daha makul fiyatlı oldu, bugün s21 ultra 16.000₺ küsür ise 11 ultra 14.000-15.500 arasında olabilir fiyatı, şahsen bir sonraki telefonu amiral istiyorum ultra modeli gelmez ise Samsung ultra alırım diye düşünüyorum zaten başka seçenekte yok.

Xiaomi bunları dikkate almalı, giriş ve orta segment satmakla olmaz bu iş

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
133
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar kimsenin fikri yok mu

trsalgado

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
s4
Konular
19
telefon boyları biraz kısa olabilir, televizyon kumandası gibi mübarekler, bazı modellerde güncelleme ile çökme durumu çok can sıkıcı, tema mağazasından indirilen bazı temalarda bildirim, arama ekranı vs. de görünürlük problemleri oluyor, arka planla yakın renklerden dolayı, benim en gıcık olduğum şey, bir uygulama yüklerken güvenlik taramasının zırt diye ekranda belirmesi. zararlı yazılım taraması güzel ama bunu arka planda yapsın, uygulamaya geçiş yaptığım zaman herhangi bir tehlike bulunmadı desin harika olur.

Üst Alt