Yardım Xiaomi earbuds blutooth kulaklık

Menac

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa Enes
Cihazım
Xiaomi bt kulak
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Telefon değil
Telefon Modeli
Hala telefon değil
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Ürünü alalı bir hafta olmadı ilk başlarda tekine bağlandığımda diğeriyle senkronize oluyolardı şimdi 2 sine de teker bağlanıyorum hiçbir şekilde iki kulaklığa aynı anda ses gitmiyor

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.234
- Her iki Airdrop'larınızı da kutudan çıkarın
- Telefon ile bağlantıyı kesin
- Düğmesini 5 saniye boyunca basılı tutarak her iki Airdots'u kapatın (kırmızı ışık görene kadar)
- Sonrasında iki kulaklığıda aynı anda 20 saniye boyunca basıyorsunuz. ilk 10 saniyede ışıklar yanacaktır, bırakmayın ikinci 10 saniye dolduktan sonra ikisin ışıklarıda yanıp sönecek ve sonrasında sol kulaklık ışığı sönecek sadece sağ kulaklığın ışığı yanacak. Yani Sol kulaklık sağdaki ile eşleşmiş oluyor sonrasında telefondan artık sadece sağ kulaklığı göreceksin, sağ kulaklığa bağlandıktan sonra ikisinden de ses gelmeye başlayacaktır. İyi Dinlemeler :)

Oyla:

cansldr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
can
Cihazım
amazfit bip
Konular
1
- Her iki Airdrop'larınızı da kutudan çıkarın
- Telefon ile bağlantıyı kesin
- Düğmesini 5 saniye boyunca basılı tutarak her iki Airdots'u kapatın (kırmızı ışık görene kadar)
- Sonrasında iki kulaklığıda aynı anda 20 saniye boyunca basıyorsunuz. ilk 10 saniyede ışıklar yanacaktır, bırakmayın ikinci 10 saniye dolduktan sonra ikisin ışıklarıda yanıp sönecek ve sonrasında sol kulaklık ışığı sönecek sadece sağ kulaklığın ışığı yanacak. Yani Sol kulaklık sağdaki ile eşleşmiş oluyor sonrasında telefondan artık sadece sağ kulaklığı göreceksin, sağ kulaklığa bağlandıktan sonra ikisinden de ses gelmeye başlayacaktır. İyi Dinlemeler :)

Merhaba ,sanirim sag kulaklik ayar kulakligi ben yaparken o sekilde yorumladim soldan olmado fakat sagdan yapinca cift uyum sagladi,ilk basta bende tek tek kullamdim gorusme yaparken muzik dinlerken 3-4 dakka ugrastim oldu,

Benim sorunum farkli simdi kutu kulakliklari sarj ediyo fakat kutu icinde kulaklik yokken kutuyu prize taktigimda hicbir yerinde isik vs yok yani doluyor mu doldumu bos mu anlamiyorum,icine kulakliklari koydugumda prize takarsam altta nokta buyuklukte kirmizi isik yaniyor akabinde kulakliklari tekrar cikarip sarja devam ediyorum yine isik yok bu isin puf noktasi nedir yani kutuda bir gosterge olmamasi cok sacma degil mi ?kutu sadece tasima amaclimi yoksa ?gercekten anlam veremedim yardim ederse iz sevunirkm

Oyla:

zeze--

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ZEZE
Cihazım
Mİ TWS EARBUDS
Konular
0
Merhaba,
ben kulaklığım ilk geldiğinden beri eşleştirilmiş şekilde kullanıyordum... birden bire sağ kulaklık ile çalışmaya başladı ve naptımsa ikisini eşleştirmeyi başaramadım... resetliyorum yeniden başlatıyorum ama ikisi aynı anda olmuyor...

Oyla:
Üst Alt