Yardım Xiaomi Depolama Sorunu

Unselfish

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
XİAOMİ Mİ 9 SE
Konular
11
Beyler çok garip bir sorunla karşılaştım iki defa rom atmama rağmen hala da devam ediyor sorun şu kamerayla fotoğraf çekeceğim diyor ki bir sd kart takın, olay Store'dan dosya indiremiyorum, dosya yöneticisinde dahili depolama dosyaları (android, dcım, movies) falan hiçbiri gözükmüyor ne yapmalıyım bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek var mı acil?

serserim_09

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sabri
Cihazım
m2 note
Konular
0
Hocam recoverye girip temizlik kısmından veriyi biçimlendir kısmından dahili hafızasını biçimlendirin yanlış biçimlendirilmiş olabilir.

Oyla:

Unselfish

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
XİAOMİ Mİ 9 SE
Konular
11
Hocam recoverye girip temizlik kısmından veriyi biçimlendir kısmından dahili hafızasını biçimlendirin yanlış biçimlendirilmiş olabilir.
Hocam romu atmadan önce mi sonra mı diyorsunuz normalde once de sonra da bicimlendirdim ama hep öyleydi şimdi custom rom attım düzeldi MIUI kaynaklı şu an ama hala önerilere açığım çünkü miui 11 atmak istiyorum geldiğinde güncelleme

Oyla:

serserim_09

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sabri
Cihazım
m2 note
Konular
0
Hocam romu atmadan önce mi sonra mı diyorsunuz normalde once de sonra da bicimlendirdim ama hep öyleydi şimdi custom rom attım düzeldi MIUI kaynaklı şu an ama hala önerilere açığım çünkü miui 11 atmak istiyorum geldiğinde güncelleme
Düzeldiyse gerek yok hocam söylediğim data/dalvik kısmı değil veri biçimlendirme diye ayrı bir kısım var dahili depolamanın biçimini değiştiriyor.temizlik dediğinde sol kısımda gelişmiş temizlik sağ kısımda veriyi biçimlendir var benim dediğim sağ kısımda ki ama düzeltip düzeltmeyeceğinden emin değilim bu nedenle düzelmişken yapmayın bence

Oyla:

Unselfish

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
XİAOMİ Mİ 9 SE
Konular
11
Düzeldiyse gerek yok hocam söylediğim data/dalvik kısmı değil veri biçimlendirme diye ayrı bir kısım var dahili depolamanın biçimini değiştiriyor.temizlik dediğinde sol kısımda gelişmiş temizlik sağ kısımda veriyi biçimlendir var benim dediğim sağ kısımda ki ama düzeltip düzeltmeyeceğinden emin değilim bu nedenle düzelmişken yapmayın bence
Tamam hocam teşekkür ederim.

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Hocam düzeldi ise bir müddet kendi haline bırakmakta yarar var.
Telefondaki sorunlar için mutlaka hepimiz de küçük ayrıntıları kaçırıyor olabiliriz.
Bazı durumlarda yüklenen ROM da sorunlu olabileceği, gibi uyumsuz bir ROM da yüklenmiş olabilir.
Ya da yükleme esnasında bir şeylerin önceliğini kaçırmış olabiliriz.

Oyla:

Unselfish

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
XİAOMİ Mİ 9 SE
Konular
11
Hocam düzeldi ise bir müddet kendi haline bırakmakta yarar var.
Telefondaki sorunlar için mutlaka hepimiz de küçük ayrıntıları kaçırıyor olabiliriz.
Bazı durumlarda yüklenen ROM da sorunlu olabileceği, gibi uyumsuz bir ROM da yüklenmiş olabilir.
Ya da yükleme esnasında bir şeylerin önceliğini kaçırmış olabiliriz.
Hocam MIUI 11 geldiğinde deneyecegim dediğiniz gibi ,4-5 gün sonra gelirse o zaman atarım

Oyla:

ahmtcn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
13
Ayni sorun bende de var hocam miroom kullanıyorum nasıl cozerim yardımcı olun lutfen

Ekli dosyalar

• IMG-20191029-WA0015.jpg
    IMG-20191029-WA0015.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG-20191029-WA0013.jpg
    IMG-20191029-WA0013.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG-20191029-WA0014.jpg
    IMG-20191029-WA0014.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 4
Oyla:
Üst Alt