Yardım Xiaomi Cw700S Eu Güvenlik Kamerası Konusunda yardım

AsiL-X

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ASiL-X
Cihazım
Xiaomi Cw700S
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
x
Telefon Modeli
Xiaomi Cw700S
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar Merhaba;
Konu başlığında da belirttiğim gibi, Xiaomi Cw700S marka model güvenlik kamerası sahibiyim. Güvenlik kamerasını tanımladığım cihaz arızalandı. Başka bir cihaza tanımlamak istediğimde de, başka bir cihaza tanımlanmış şeklinde uyarı verip kurulumu tamamlamama izin vermiyor. Güvenlik kamerasını kullanamıyorum şuanda. Bu konuda uzman arkadaşların yardımını istiyorum.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Kameralar konusunda pek uzman sayılmam ama çözüm önerebilirim...

Birinci seçeneğiniz mi Home Uygulamasını yeni telefonunuza yükleyin ve eski hesabınızla giriş yapın. Tanımlama yapmanıza gerek kalmadan kamerayı tekrar otomatik olarak tanıyacaktır.

Eğer mi hesabınıza erişemiyorsanız kamerayı sıfırlayıp yeniden tanımlama yapın. Sıfırlamak için aşağıdaki resimde yer alan reset (4 numara) butonuna 3 saniye basılı tutun ve cihazı sıfırlayın daha sonra tekrar kurulum yapın.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

AsiL-X

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ASiL-X
Cihazım
Xiaomi Cw700S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Arızalanan cihazla beraber eski hesabıma olan erişimimi de kaybettim. Gelişi güzel bir hesap oluşturmuştum çünkü. Diğer önerinize sıra gelince, resetleme işlemini de yaptım ama sorunum çözülmedi yine. Bu arada Xiaomi'nin israrla konum istemesinin sebebi nedir? Benden ille de o tam konum iznini istiyor. Bu işin mantığını çözemedim ? İsrarla istemiş olduğu o konum iznini vermediğimiz taktirde de bir sonraki işleme geçmiyor. İlle de o konum iznini vereceksin, yoksa kamerayı kullanamazsın diyor. Böyle birşey olabilir mi!

Oyla:
Üst Alt